Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΣ ΦΑΗΛΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...


Θρησκευτικόν δρώμενον ίσως θυμίζει, αγαπητέ αναγνώστη, ο τίτλος, αλλά πώς άλλως ή "μεταφυσικού" χαρακτήρος προσέγγισιν να χαρακτηρίσει τις, τινά υπό ...Φαήλου του Κρανιδιώτου α-μέτρως λεγόμενα ; 
ΤΑΔΕ (λοιπόν) ΕΦΗ ΦΑΗΛΟΣ :
«Υπάρχει από τη μια η ηγεσία, η οποία είναι εθνικοσοσιαλιστές, πιστεύουν στον ολοκληρωτισμό, στη βία του πεζοδρομίου και υπάρχουν από την άλλη οι ψηφοφόροι, που κάνουν μια λάθος επιλογή, αλλά δεν υπάρχουν 500.000 Έλληνες θαυμαστές του Χίτλερ».
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΑΗΛΟ ΚΙ' ΕΓΩ :
α). Ως υποστηρικτής του παρόντος καθεστώτος, είσαι ο τελευταίος που δικαιούσαι να ομιλείς περί "ολοκληρωτισμού". Το αν κάνουν "λάθος επιλογή" ή όχι, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής (ξέμεινες στις ...500.000 για να παρηγοριέσαι), θα το κρίνουν οι ίδιοι και δεν σου ανέθεσε κανείς να σκέφτεσαι για λογαριασμό του (κι' αν θεωρείς κάτι τέτοιο, αυτό κι' αν είναι η "αποθέωση" του...ολοκληρωτισμού).
β). Τη βία του πεζοδρομίου την υφίστανται οι απλοί Έλληνες πολίτες που φοβούνται να περπατήσουν για να μην βιαστούν, να μην ληστευθούν και να μην μαχαιρωθούν, από το συνοθύλευμα όλων αυτών που ευχαρίστησε "που προτίμησαν τη χώρα μας" ο, εν τω αυτώ κόμματι με σένα, Προκόπης Παυλόπουλος. Την υφίστανται από τη γενικευμένη εγκληματικότητα που φέρνει η κρίση των αξιών και η ανέχεια, που η δική σου η ..."ηγεσία" οδήγησε την ελλαδική κοινωνία. Την υφίστανται από τα "τάγματα εφόδου" της αριστεράς και τα δακρυγόνα που πέφτουν εξαιτίας τους. Κι' αν τέλος κάποιοι ασκούν την βία που εννοείς, μόνον ιδεολόγοι που δεν είναι, αλλά ανερμάτιστοι τύποι που δήλωσαν "χρυσαυγίτες" για να θέσουν ιδεολογικό πρόσημο στα συμπλέγματά τους, χωρίς η ηγεσία να ευθύνεται γι' αυτό (εκτός κι' αν πρεσβεύεις την,..."ολοκληρωτικού" χαρακτήρα, διαστροφική αρχή της... συλλογικής ευθύνης, οπότε "δικαιούσαι" να το λες).
γ). Όσο για τον "εθνικοσοσιαλισμό" και τον "Χίτλερ", δεν ξέρω αν σου το 'πανε, αλλά ο β' παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε το '45.
δ). Αυτή η ύπουλη απόπειρά σου να κλονίσεις την εμπιστοσύνη της εκλογικής βάσης του κόμματος στην ηγεσία του, είναι καταδικασμένη εξ αρχής να πέσει στο κενό, γι' αυτό να την βγάλεις απ' το μυαλό σου Φαήλο. Όσοι βρήκαν το θάρρος, εν μέσω τόσων διώξεων να 'ρθουν στη Χρυσή Αυγή, σημαίνει αυτομάτως πως πέταξαν από πάνω τους την ιδιότητα του..."προβάτου". Γι' αυτό μην ονειρεύεσαι πως θα καταφέρεις να τους ...ξαναμαντρίσεις.Απορία βεβαίως πλανάται, αγαπητέ αναγνώστη, η "μεταφυσική" πού χωρεί σε τούτα τα ολωσδιόλου "φυσικά" περιγραφόμενα. Είναι που  μάλλον εις άλλην ...διάσταση μοιάζει να κινείται η κριτική του συμπαθεστάτου Φαήλου, εις την οποία και ζει προφανώς, εν είδει "γιάλας", μα είναι και που, προσφάτως ερωτηθείς περί παλαιοτέρας δηλώσεώς του συμφώνως προς την οποίαν "οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων πακιστανών ανήκουν στην σφαίραν της αριστερής φαντασίας",...ανέκρουσε πρύμναν ο Φαήλος, από τηλοψίας κι' ανακάλεσε δηλώνοντας πως..."τότε δεν είχε συμβεί η δολοφονία του Φύσσα". Προφανώς εξεπέρασεν ο Φαήλος τον Ιησούν. Αυτός πολλαπλασίασε τους ιχθείς και τους άρτους, αλλά ιχθείς και άρτοι παρέμειναν. Οι δικοί του οι...πολλαπλασιασμοί, εις τούτο ανώτεροι είναι εκείνων του Ιησού, εις το ότι και του...πολλαπλασιαζομένου την εθνικότητα ήλλαξαν.
Αυτά Φαήλο και τας θύρας (των ώτων ημών)  ...πρόσχωμεν (για να μην μας τρελλάνεις βεβαίως)...
ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…