Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ομολογία Μιχελάκη: Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή φυλακή - ΒΙΝΤΕΟ


Πριν πούμε το οτιδήποτε περί του ζητήματος, να τονίσουμε ότι η ομολογία είναι σε δημόσιο βίντεο, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον Ενικό», οπότε ας μην προτρέξει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να διατάξει κάποια κατεπείγουσα έρευνα για το ζήτημα.
Στην εν λόγω εκπομπή εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός εσωτερικών της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, Μιχελάκη, ο οποίος προέβη σε συγκλονιστικές ομολογίες, παραμένοντας εντελώς ατάραχος, αποδεικνύοντας την αναλγησία της εξουσίας.
Αφότου παρέθεσε το «επιχείρημα» ότι δεν γίνεται να υπάρχουν «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΝΔ, ενώ παράλληλα η ΝΔ ασκεί την δίωξη αυτή, γεγονός που είναι αληθές, έγινε και πιο σαφής στον λόγο του, λέγοντας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι «ο Σαμαράς του έβαλε φυλακή».Βέβαια έσπευσε να «διορθώσει» λέγοντας ότι εννοούσε ότι «η δικαιοσύνη τους έβαλε φυλακή».
Δεν μοιάζουν και ιδιαιτέρως οι λέξεις «Σαμαράς» και «δικαιοσύνη», ώστε να έγινε σαρδάμ, οπότε μάλλον ο Μιχελάκης άθελα του είπε την αλήθεια και έσπευσε μετά να ανασκευάσει.
Πέραν αυτοί η φράση «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή» συνάδει και με την υπόλοιπη επιχειρηματολογία του στην εκπομπή, όπου γινόταν μία διαφήμιση από μέρους του, της ΝΔ ως διωκτικής δύναμης, κάνοντας λόγο για την αναφορά Δένδια και για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυβέρνηση στην δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Τόνισε, μάλιστα, την προσφορά της κυβέρνησης του στην «ένωση των φακέλων», προκειμένου να αποδοθεί συλλογική ευθύνη. Συνεπώς δεν άξιζε να ανασκευάσει την δήλωση «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή», αφού όλη η υπόλοιπη επιχειρηματολογία του έλεγε ακριβώς αυτό.
Είναι τόσο πασιφανής η σκευωρία που δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε από τους εαυτούς τους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…