Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θα καταργήσουν την λέξη Φυλή από την ελληνική νομοθεσία;Του Σταύρου Καρεφυλλάκη υποψηφίου ευρωβουλευτήτης Χρυσής Αυγής
Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2012 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φέρελπις πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ερωτήθη από τον  δημοσιογράφο: ποια η άποψη του για τον ελληνισμό και την Φυλή. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε κυνικά ότι αυτά είναι… ξεπερασμένα πράγματα.
Λίγους μήνες αργότερα το γαλλικό κοινοβούλιο έκανε την αρχή στην ευρωπαϊκή ήπειρο, πραγματοποιώντας τις εντολές του σιωνιστικού παρασίτου και κατήργησε την λέξη Φυλή από την γαλλική νομοθεσία. Την πρόταση έφερε στη γαλλική εθνοσυνέλευση, ποιος άλλος, το Μέτωπο της Αριστεράς, το οποίο είναι συνασπισμός μαρξιστικών κομμάτων, με κυριότερα το Αριστερό και το γαλλικό κομμουνιστικό κόμμα. Την πρόταση φυσικά στήριξαν οι… σοσιαλιστές και όλοι οι… «προοδευτικοί» αυτής της χώρας.  
Η πρόταση να καταργηθεί η αναφορά της λέξεως Φυλή από το Σύνταγμα της χώρας, τεκμηριώθηκε με το επιχείρημα ότι η έννοια Φυλή είναι ασύμβατη με την… Δημοκρατία!
Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, δημιούργημα της κουλτούρας και του αίματος των Λευκών Ευρωπαίων, γίνεται θυσία στο βωμό του πολυφυλετισμού, του αντιφασισμού, του αντιρατσισμού και της «δημοκρατίας». Η κατάργηση της λέξης Φυλή από το σύνταγμα και την νομοθεσία, μετά την Γαλλία πρόκειται να υιοθετηθεί από το σύνολο των κυβερνήσεων της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» και φυσικά της Ελλάδος.
Στην επόμενη ευρωβουλή όμως θα ορθώνουν το ανάστημα τους οι Χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές φωνάζοντας τους ότι στην δική μας Πατρίδα ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι Ήρωες μας, δεν έχυσαν το αίμα τους ούτε για την «δημοκρατία», ούτε για την βουλή, ούτε για τον αντιρατσισμό ούτε για τον… αντιφασισμό. Έχυσαν το αίμα τους για το Έθνος για το Γένος για την Φυλή! Προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο όλους τους ευρωπαίους να αναζητήσουν τα ιδανικά τους στα πρόσωπα των δικών τους Ηρώων, αποβάλλοντας το σιωνιστικό παράσιτο και τις «εντολές» του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…