Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Παρακμή πρέπει να Τελειώσειkapetanakis stylianos hrakleioΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Αυτοδιοίκησης. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το λαϊκό Κίνημα, που ευαγγελίζεται αποκλειστικώς το συμφέρον των Ελλήνων, και προασπίζεται το Έθνος υπό το πρίσμα του Ιστορικού βάθους της Φυλής μας.
Ποιο είναι όμως το συμφέρον των Ελλήνων; Κάποιοι απαντούν, πως το συμφέρον αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα ακόμα και από τον ίδιο τον Εντολέα τους, τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, και το διαχειρίζονται εις το όνομα Του, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως ¨το μνημόνιο είναι ευτυχία¨. Μα που είναι η ευτυχία, σε μια χώρα που οι αυτοκτονίες αυξάνονται με Γεωμετρική πρόοδο, όπου η θλίψη και η εξαθλίωση είναι πλέον πραγματικότητα στο σύνολο των Ελλήνων. Πόσοι Έλληνες βιαίως άλλαξαν τον τρόπο ζωής τους απότομα τα τελευταία χρόνια, και πόσοι από αυτούς την άλλαξαν προς το καλύτερο;
Κανείς ! Αντ΄ αυτού, όλοι, βλέπουμε το παιδί του φίλου μας, του διπλανού, του γείτονα, τα αδέλφια μας, να εγκαταλείπουν τη Πατρίδα τους, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον σε ξένες πατρίδες.
Είναι άραγε το Συμφέρον του Λαού μας αυτό; Είναι άραγε το Συμφέρον μας η βία η μεταβολή του τρόπου ζωής μας; Είναι άραγε προς συμφέρον του Λαού να μεταναστεύουν τα παραγωγικά μας νιάτα; Τα γεγονότα που καθημερινώς εκτυλίσσονται είναι συμβατά με το συμφέρον του Λαού;
Η πραγματικότητα και τα συμφέροντα του Λαού μας, είναι διαμέτρου αντίθετα, με ότι πλέον διατείνεται η το επίσημο Κράτος. Κάθε Έλλην μπορεί και κρίνει πως τα συμφέροντα που καθορίζει και διαχειρίζεται η εξουσία, είναι εμφανώς αντίθετα με τα συμφέροντα του ιδίου και τα αποτελέσματα της πραγματικότητας και της πολιτικής που ακολουθείται τα νοιώθει καθημερινώς στην τσέπη του.
Η αφομοίωση ολοένα και περισσότερων δυσβάστακτων μέτρων από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, είναι ολοφάνερο πως αντίκειται στη πραγματική του βούληση. Το ιστορικό μας βάθος και οι αξίες που κληροδοτήθηκαν σε εμάς από τους Σπουδαίους Προγόνους μας, βαδίζουν πλέον στο περιθώριο και βάλλονται. Λαμπροί και τρανοί - δήθεν - επιστήμονες , εξευτελίζουν και κατακεραυνώνουν κάθε Ηρωική καμπή της Ιστορία μας, με αποτέλεσμα συνολικής αποστροφής της ιστορικής μας προέλευσης και κληρονομιάς, στρεφόμενοι μάλιστα (οι Έλληνες) σε αλλότρια πρότυπα και στην ξενομανία.
Η Ηθική και Αξιακή (πέραν της οικονομικής) κατάπτωση συνολικά της κοινωνίας μας είναι γεγονός - δυστυχώς - πραγματικό.Μέσα σε μια πορεία ετών, το Εθνικιστικό κίνημα γιγαντώθηκε, και όρθωσε το ανάστημα του, επιλέγοντας ο Λαός εμάς να εναντιωθούμε στις απειλές των μνημονίων και των ξένων κατακτητών. Ο λαός επέλεξε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να δώσει ένα νέο όραμα στο Υπερήφανο Γένος μας.
Είπαμε την αλήθεια εντός και εκτός Βουλής, για τον λόγο πως μαζί με την Γαλανόλευκη, υψώσαμε και τη σημαία της αλήθειας.
Οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ξεκάθαρες ! Η Παρακμή πρέπει να Τελειώσει.
Θωρακίζοντας αρχικώς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Χώρας μας με μια ισχυρή, Εθνική Βούληση, μετά τις 26 Μαϊου γράφουμε Ιστορία!
Στυλιανός Καπετανάκης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Νομού Ηρακλείου Κρήτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…