Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χούντα δίχως προσχήματα: Ο Δένδιας διέταξε έρευνα για το αν ψήφισε αστυνομικός την Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια!

Χούντα δίχως προσχήματα: Ο Δένδιας διέταξε έρευνα για το αν ψήφισε αστυνομικός την Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια!
Η είδηση μας έρχεται από το… υπεράνω πάσης υποψίας φασισμού, καθεστωτικό «Βήμα»: «Η μοναδική ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια απασχόλησε την ΕΛ.ΑΣ. Άκαρπες οι έρευνες με βάση καταγγελίες για επιδεικτική στάση αστυνομικού»!!!
Ιδού η «δημοκρατία» τους:
«Υπήρξε ετεροδημότης αστυνομικός ο οποίος «επιδεικτικά» σε εκλογικό τμήμα των Ανωγείων ψήφισε Χρυσή Αυγή; Υπήρξε τέτοια προκλητική ενέργεια από ένστολο ο οποίος έριξε τη μοναδική ψήφο στο ακροδεξιό κόμμα στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Κρήτης με τους 3.000 κατοίκους; Το συγκεκριμένο «μυστήριο των Ανωγείων» απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από αναρτήσεις στοfacebook αλλά και σε ειδησεογραφικά site της περιοχής που αναφέρονται σε μία «πρωτοφανή ενέργεια αστυνομικού».  Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ίσως είναι η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που υπήρξε αστυνομική έρευνα για… ψήφο σε εκλογές. 
Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στο διαδίκτυο, «στο 59ο εκλογικό τμήμα στο Γυμνάσιο και Λύκειο Ανωγείων (αίθουσα 1) όπου ψηφίζουν εκλογείς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων, υπήρξε ετεροδημότης ένστολος που μπροστά σε έκπληκτους παρευρισκόμενους έριξε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής».
…Όμως αυτή η μοναδική ψήφος στα Ανώγεια που αποδόθηκε σε αστυνομικό αποτέλεσε αντικείμενο ειδικής έρευνας.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν να έλθουν σε επαφή με άτομα που προχώρησαν στο Διαδίκτυο στις σχετικές αναφορές χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις και χωρίς να προσδιορισθεί για «ποιον αστυνομικό μιλούσαν».
Στη συνέχεια οι ερευνητές του «μυστηρίου» ήλθαν σε επαφή με τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, οι οποίοι αρνήθηκαν ότι «είδαν κάποιον ένστολο ή οποιονδήποτε άλλον ψηφοφόρο να ρίχνει εμφανώς ψήφο στη Χρυσή Αυγή».
Ακολούθως κλήθηκαν για εξηγήσεις οι τρεις αστυνομικοί των Ανωγείων οι οποίοι ως ετεροδημότες ψήφισαν στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα. Όμως και οι τρεις αρνήθηκαν ότι προχώρησαν σε «φανερή ψηφοφορία» και πως κάποιος εξ αυτών έκανε την ενέργεια που του καταλογιζόταν.
Επιπλέον κλήθηκαν και άλλοι κάτοικοι των Ανωγείων που ίσως είχαν γνώση της ταυτότητας του «προκλητικού αστυνομικού», χωρίς ωστόσο πάλι να προκύψει οτιδήποτε.
Η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει περαιτέρω και να αναλάβει δράση το… CSI. Για όσους πέρασε από το μυαλό τους, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν μπορεί να γίνει επειδή η ψήφος είναι και παραμένει μυστική».
(ΥΓ) 1: Αν αυτοί δεν είναι ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, τι άλλο μπορεί να είναι;
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, οι «ευαίσθητοι» περί τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τις «δημοκρατικές κατακτήσεις» και τα τοιαύτα αριστεροί, γιατί άραγε βγάζουν το ΣΚΑΣΜΟ μπροστά σε τέτοιες πρωτοφανείς για δημοκρατική χώρα μεθοδεύσεις; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ της (ξενοκίνητης και ξενόδουλης…) χουντάρας του κερατά, που μας κυβερνάει ελέω Μέρκελ και διεθνών τοκογλύφων;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…