Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από την στήλη «σκόρπιες σκέψεις» του Συναγωνιστή Σταύρου Καρεφυλλάκη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΕΡΙΤ: Αναζητείται ιστιοφόρο με 25… επιβάτες:
Κι ενώ βαράει ο κώδωνας του κινδύνου για τον τεράστιο κίνδυνο που κρύβει για την ύπαρξη του ίδιου του Ελληνισμού το τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης που σαρώνει την χώρα, το οποίο αντί να αντιμετωπιστεί σθεναρά από την κυβέρνηση, το "χαϊδεύει" χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα απλά ως "παράτυπους μετανάστες" έχουμε και την κρατική ΝΕΡΙΤ η οποία αναφερόμενη σε ένα σκάφος γεμάτο με λαθρομετανάστες στα ανοιχτά του Σουνίου ανέφερε ότι "αναζητείται ιστιοφόρο με 25 επιβάτες"!

Θαύμα: Με ύφεση 4% αύξηση εσόδων 27%:
Απλά οικονομικά πρωτοετών, για ψηφοφόρους.
Να το κάνω ακόμα απλούστερο: Ένα μαγαζί οδηγείται στο κλείσιμο λόγω ζημίας. Βγάζει λοιπόν ταμπέλα και αρχίζει την… εκποίηση. Απολύει υπαλλήλους, πουλά εμπόρευμα κοψοχρονιά, πουλά ακόμα και τα ράφια. Εκείνη την δεδομένη στιγμή λοιπόν, παρουσιάζει “πρωτογενές πλεόνασμα”. Την επόμενη μέρα κλείνει οριστικά. Αυτό ακριβώς σημαίνει Πρωτογενές Πλεόνασμα σε συνθήκες ύφεσης.

Κόβουν το επίδομα γάμου και παιδιών! Δεν πειράζει αρκεί να μην έρθει ο... "φασισμός".

Οι δημοκράτες:
Tο NΑΤΟ καταδίκασε την ανθρωπιστική αποστολή και όχι την ανθρωποσφαγή στην Ουκρανία.

Ε, αφού ξαφνικά άρχισαν να ανησυχούν για το ισλαμικό δολοφονικό παραλήρημα του ISIL οι αμερικανοσιωνιστές, το ίδιο κάνουν και  κάποιοι εγχώριοι αντιρατσιστές που ξαφνικά ξέχασαν ότι φώναζαν κατά του Άσαντ και υπέρ των δολοφόνων ισλαμιστών «επαναστατών». Βρε λες να έχουν ίδιο γραφείο τύπου οι αντι-αμερικάνοι αντι-ιμπεριαλιστές με τους… αμερικάνους ιμπεριαλιστές;

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι, που παραμένουν πιστοί στις… ιδέες τους. Ο Λοβέρδος, υπουργός παιδείας μην ξεχνιόμαστε, ΥΠΕΡ της διδασκαλίας του Ισλάμ στην Θεσσαλονίκη υιοθετεί τις θέσεις του Μπουτάρη.

Ο κρητικός αίγαγρος και το αντιρατσιστικό:
Το νομικό καθεστώς προστασίας του Κρητικού αίγαγρου που θεωρείται από την Ελληνική πολιτεία πολύτιμο και απειλούμενο είδος, προέκυψε από την αυτονόητη κοινή λογική που διαθέτει και ο τελευταίος Βουσμάνος κτηνοτρόφος.

Φαίνεται όμως πως η κοινή λογική παραμερίστηκε από άλλες σκοπιμότητες και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο χρησιμοποιεί διαφορετικά κριτήρια όταν πρόκειται για τους Έλληνες, παρ’ όλο που ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας Σαρτζετάκης έχει χαρακτηρίσει το έθνος μας ανάδελφο και σήμερα αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να καταστούμε μειοψηφία στον τόπο μας.

Μήπως θα έπρεπε να ληφθεί και για τους Έλληνες μια παρόμοια πρόνοια ώστε να μην εξαφανισθούν πλήρως;

Το πολιτικό ανάχωμα ΑΝΕΛ εξετέλεσε την αποστολή του (ανάχωμα που συγκράτησε πατριώτες ψηφοφόρους και απέτρεψε την μετακίνησή τους στον χώρο της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού) και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε τον καθιερωμένο κόμπο και... στον κάδο των απορριμμάτων.

Ορισμένοι συμπολίτες μας που ψηφίσατε ΑΝΕΛ αλλά συνεχίζετε να υπολειτουργείτε εγκεφαλικά, μην ανησυχείτε. Δεν θα σας αφήσουνε αμάντρωτους. Θα σας φτιάξουνε νέο μαντρί-ανάχ/κομμα για να μην τους γλιστρήσετε προς την Χρυσή Αυγή και βρούνε κανένα μπελά.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνεται στο υγειές κομμάτι της Λαϊκής Κοινότητας και στόχος μας είναι το κομμάτι αυτό  να γίνεται όλο και μεγαλύτερο.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…