Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άρατε πύλας: Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν για το νομικό έκτρωμα που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστεςΆρατε πύλας: Πανηγυρισμοί στο Πακιστάν για το νομικό έκτρωμα που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες
Τελικώς το ανθελληνικό έκτρωμα που καλείται καταχρηστικά «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο κατεβαίνει ύστερα από θυελλώδεις προς συζήτηση στην Βουλή. Η μόνη κίνηση που έκανε η συγκυβέρνηση του αίσχους για να επιχειρήσει να μειώσει την λαϊκή κατακραυγή είναι ότι άφησε το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους για μετά τις επικείμενες εκλογές και προσέθεσε στην λίστα των γενοκτονιών τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει το κοινοβούλιο.
Οι παραπάνω κινήσεις αναμένεται να οξύνουν απότομα τα εσωκομματικά προβλήματα της χούντας του μνημονίου, αφού ήδη ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τους 180, «θρηνεί» τους τούρκους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τους Ρεπούση – Τατσόπουλο. Επίσης πολλοί… κακόβουλοι λένε ότι η ομοφυλόφιλη συνιστώσα της ΝΔ, η οποία έχει εκλέξει και… βουλευτές, όπως «μαρτύρησε» τις προάλλες η Αλ Σάλεχ, έχει ήδη αρχίζει να «βράζει» από την νέα παραπομπή στις… καλένδες του συμφώνου συμβίωσης.
Έτσι και αλλιώς, όμως, ο Σαμαράς ετοιμάζεται για εκλογές τώρα και δεν υπολογίζει αυτά τα πράγματα μπροστά στο πολιτικό κόστος. Έτσι άρον – άρον κατέβασε στο Γ’ Θερινό Τμήμα το ανθελληνικό νομοσχέδιο, το οποίο ήταν απαίτηση του σιωνιστικού λόμπι και παράλληλα αναγκαιότητα για προεκλογική χρήση από τον Σαμαρά. Ο λόγος για ένα νομοθέτημα που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής καθώς περιέχει έννοιες πολύ ασαφείς, ώστε να μπορεί να γίνει χρήση του όποτε θέλει ο Σαμαράς και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Αγνοεί, φαίνεται, η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ότι αυτό ακριβώς ήθελε ο Σαμαράς… Ένα νόμο που να μπορεί να τον εφαρμόζει όποτε γουστάρει αυτός.
Τι θα συμβεί, όμως, αν ο νόμος αυτός εφαρμοστεί ισότιμα για όλους τους Έλληνες; Πρώτον απ’ όλα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λογοκριθούν οι ψαλμοί της Εκκλησίας μας, γεγονός που καθιστά τουλάχιστον ύποπτη την επιλογή μερικών ιεραρχών να αποδεχτούν το νομοθέτημα και να αποσιωπήσουν αυτή την πολύ σημαντική παράμετρο. Ας δούμε μερικά μόνο εδάφια των οποίων η ανάγνωση μπορεί να προκαλέσει την αυτόφωρη σύλληψη του ιερέα, μετά των ψαλτών και όσων πιστών αντιδράσουν στην σύλληψη του ιερέα και την διακοπή της λειτουργίας:
Ως πικράς εκ κρήνης της Ιούδα φυλής οι απόγονοι εν λάκκω κατέθεντο τον τροφέα μανναδότην Ιησούν’.
(Οι απόγονοι της φυλής του Ιούδα, ωσάν να προήρχοντο από πικράν πηγήν -και να είχον έμφυτον την κακίαν, και μάλιστα την αχαριστίαν– εναπέθεσαν μέσα εις λάκκον -δηλαδή εις σκοτεινόν τάφον– τον Ιησούν, που τους έθρεψεν -εις την έρημον – δώσας εις αυτούς το μάννα.)
‘Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ’.
(Ισραηλιτικέ λαέ, υπερήφανε και εγκληματικέ, τι έπαθες και τον μεν Ψληστήν- Βαραββάν ηλευθέρωσες, τον δε Σωτήρα κατεδίκασες εις σταυρικόν θάνατον;)
‘Φθονουργέ, φονουργέ και αλάστορ λαέ, καν σινδόνας και αυτό σουδάριον αισχύνθητι αναστάντος του Χριστού’.
(Ζηλότυπε, εγκληματικέ και ασεβέστατε λαέ του Ισραήλ, να εντραπής τουλάχιστον τας συνδόνας και τον νεκρικόν κεφαλόδεσμον του Χριστού, τα οποία -ευρεθέντα εις τον κενόν τάφον- αποδεικνύουν, ότι Ούτος ανέστη -όντως εκ νεκρών.)
‘Αραβιανόν, σκολιώτατον γένος Εβραίων, έγνως την ανέγερσιν του ναού. Δια τι κατέκρινας τον Χριστόν;’
(Ω, γένος των Εβραίων, διεστραμμένον, άγριον ωσάν τους Αραβας, εγνώρισες -διότι σου το είπεν ο Ιδιος ο Κύριος- ότι ο Ναός θα ηγείρετο εκ νέου -θα ανίστατο δηλαδή το Σώμα του Χριστού- Διατί -λοιπόν- κατεδίκασες -εις θάνατον- τον Χριστόν;)
‘Καν τους εκ νεκρών επαισχύνθητε, ω Ιουδαίοι, ους ο ζωοδότης ανέστησεν, ον υμείς εκτείνατε φθονερώς’.
(Εντραπήτε, τουλάχιστον, ω Ιουδαίοι -που αρνείσθε την Ανάστασιν του Χριστού- εκείνους τους νεκρούς, που ανέστησεν ο ζωοδότης Χριστός, τον Οποίον σεις εθανατώσατε από φθόνον.)
‘Κατά τον Σολομώντα βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων’.
(Το στόμα των παραβατών του θείου Νόμου Εβραίων ομοιάζει, κατά τον χαρακτηρισμόν του Σολομώντος, προς βαθύν βόθρον.)
‘Εβραίων παρανόμων εν σκολιαίς πορείαις τρίβολοι και παγίδες’.
(Εις τας διεστραμμένας οδούς, που βαδίζουν οι παράνομοι Εβραίοι, υπάρχουν άκανθαι και παγίδες.)
‘Συναπολούνται πάντες οι σταυρωταί σου, Λόγε, Υιέ Θεού παντάναξ’.
(Οι σταυρωταί Σου, ω Υιέ και Λόγε του Θεού, Βασιλεύ του παντός, θα καταστραφούν όλοι συγχρόνως.)
‘Διαφθοράς εις φρέαρ συναπολούνται πάντες οι άνδρες των αιμάτων’.
(Οχι μόνον οι ιδικοί Σου σταυρωταί, αλλά όλοι οι φονείς θα καταστραφούν συγχρόνως, ριπτόμενοι μέσα εις λάκκον ολέθρου -εις την Κόλασιν.)”
Όμως δεν είναι μόνο η προδοσία της Ορθοδοξίας που περιλαμβάνεται σε αυτό το αισχρό νομοθέτημα ή η φίμωση της όποιας φωνής αντίδρασης στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την Πατρίδα μας, φέρνοντας μαζί τους τζιχαντιστές, εγκληματίες και πολλές ξεχασμένες ασθένειες.
Το εν λόγω νομοθέτημα έκτρωμα είναι ουσιαστικά η de facto νομιμοποίηση όλων των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών. Ο Σαμαράς και η κουστωδία του κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των αριστεριστών. Ύστερα από αυτό αναμένεται σύσσωμη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσει Αντώνη Σαμαρά, δίνοντας 10 επιπλέον ψήφους στην συγκυβέρνηση. Το νομοθέτημα προβλέπει ότι όποιος λαθρομετανάστης καταγγείλει Έλληνα για εξύβριση «ρατσιστική», θα κερδίζει χρόνο παραμονής στην Ελλάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί το δικαστήριο, δηλαδή τουλάχιστον 3-4 χρόνιαΕνδιάμεσα θα έχει φροντίσει να προλάβει την αθώωση του Έλληνα καταγγελλόμενου, καταγγέλλοντας κάποιον άλλο, παρατείνοντας έτσι επ’ άπειρον την διαμονή του στην Ελλάδα. Έτσι πλέον όλοι οι λαθρομετανάστες θα παραμένουν όσο καιρό θέλουν στην Ελλάδα, ψευδομαρτυρώντας συστηματικώς και κερδίζοντας έτσι την διαμονή τους στην χώρα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…