Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σιωνιστική εφημερίδα: Άργησε ο «αντιρατσιστικός» - Τώρα δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή ΑυγήΣιωνιστική εφημερίδα: Άργησε ο «αντιρατσιστικός» - Τώρα δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή
Το ότι ο περιβόητος «αντιρατσιστικός» νόμος είναι ένα αισχρό νομοθέτημα σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την ποινικοποίηση της σκέψεως που αντιτίθεται και επιχειρηματολογεί εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων το έχουμε πολλές φορές αναλύσει. Τις προάλλες γερμανική εφημερίδα ανέλυσε πλήρως τους λόγους υπερψηφίσεως του εν λόγω αίσχους, μιλώντας ευθέως για «νομοσχέδιο εναντίον της Χρυσής Αυγής».
Σήμερα μία σιωνιστική εφημερίδα, η Times of Israel, που απειλούσε τον Ελληνικό Λαό ότι «δεν έχει καμία δικαιολογία» που ψηφίζει Χρυσή Αυγή, μέμφεται την κυβέρνηση για την καθυστέρηση ψήφισης του νομοσχεδίου, αναλύοντας και λέγοντας την αλήθεια ότι «η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται», αφού «έχει ανέβει στο κύμα του φόβου που προκλήθηκε στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της αθρόας εισόδου μεταναστών από την Αφρική και την Ασία».
Και τι προτείνει, η εν λόγω σιωνιστική εφημερίδα, προκειμένου να «ενισχυθεί» ο νόμος και να μπορέσει να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή; Μα φυσικά την αγαπημένη «δημοκρατικότατη» επωδό των υποστηρικτών με το στανιό επιβολής της παγκοσμιοποίησης: Την καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου που διέπει την ανθρωπότητα από καταβολής των συγκροτημένων κοινωνιών και μετά. Ό,τι δηλαδή έχει γίνει μέχρι τώρα εναντίον της Χρυσής Αυγής!
Συγκεκριμένα λέει ότι «ο συγκεκριμένος νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ , έτσι δεν μπορεί να περιορίσει τα ξενοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια των μελών της Χρυσής Αυγής που έχουν ακουστεί κατά κόρον από τα στόματά τους». Δηλαδή προτείνουν την αναδρομικότητα του νόμου, ήτοι την σύλληψη και την τιμωρία όσων εξέφραζαν σκέψεις που προβλέπονται από το νόμο, πριν αυτός θεσπιστεί, όταν – θεωρητικώς τουλάχιστον – η σκέψη δεν ήταν ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα.
Ξεχνούν, φαίνεται, οι σιωνιστές μέσα στην παραζάλη της εξουσίας, αφού ελέγχουν πλήρως την κυβέρνηση των υποτακτικών, ότι δεν μπορεί να υπάρξει νόμος με αναδρομική ισχύ, εκτός και αν αυτός είναι ευεργετικός για τον κατηγορούμενο. Αυτό κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα (άρθρο 7 παρ. 1 «δεν υπάρχει έγκλημα, ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την εκτέλεση της πράξης (αρχή της μη αναδρομικότητας των νόμων)», αλλά και από την σκέψη που διέπει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, απορρέουσα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους (Αριστοτέλης – Ρητορική , Α’ 1354, 6, 4 -5: η του νομοθέτου κρίσις περί των μελλόντων εστίν).
Το κακό, για τους σιωνιστές, είναι ότι ξεχνούν πως δεν έχουν ποινικοποιηθεί ακόμα οι εκλογές, συνεπώς σε κάποια φάση θα πέσει ο υποτακτικός τους, Αντωνάκης ή Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων. Ξεχνούν επίσης ότι αναπόφευκτα η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη λάμπουν και έτσι συντόμως η κλίκα του «Μπάμπη» που λυμαίνεται τον χώρο της Δικαιοσύνης, θα οδηγηθεί στην φυλακή. Και τότε δεν θα μπορούν να επεμβαίνουν με τόσο αισχρό τρόπο στα εσωτερικά της Ελλάδος, ούτε να προστάζουν αναδρομικότητα φωτογραφικών νόμων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…