Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατάρες στον Μιχελογιαννάκη από τις…. Συνιστώσες!


Πάει χάλασαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον εκκλησιασμό και το… σταυροκόπημα του Τσίπρα έρχεται και ένας βουλευτής του να μιλήσει για… Εθνικά Θέματα, για ψευδοκράτος της Β. Κύπρου και να αναφέρει τα Σκόπια ως… Σκόπια! Κάτι σαν το… «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» μέσα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Να πάρει τώρα θέση ο Βενιζέλος για τις προκλήσεις στα εθνικά θέματα.

Την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ελέω κυβερνητικών επιλογών, οι γείτονες μας προχωρούν καθημερινά, σε μια σειρά προβοκατόρικων ενεργειών.

►Ο Ντερβίς Έρογλου ύψωσε την σημαία του ψευδοκράτους στην Νέα Υόρκη.
►Η παιδαγωγική ακαδημία του Αργυρόκαστρου, έκλεισε προκλητικά, μετά από 61 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
►Ο αντιπρόεδρος της βουλής των Σκοπίων, φωτογραφήθηκε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.
►Οι Σκοπιανοί, μέσα από ένα απίστευτο εθνικιστικό παραλήρημα, κατηγορούν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό». Με λίγα λόγια δηλαδή υποστηρίζουν ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι Ελληνικός.
►Από κυβερνητικής πλευράς όμως, δεν έχει ακουστεί τίποτα, παρόλο που η ΕΥΠ προειδοποιεί και ερευνά για πιθανή προβοκάτσια των σκοπιανών στην Αμφίπολη.Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν έχει πάρει θέσει ακόμα. Προφανώς ασχολείται με τον πεθερό του, ο οποίος διώκεται για κακουργηματική πράξη, όσον αφορά το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οφείλει ο κύριος Βενιζέλος να πάρει θέση για όλα.
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…