Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατάρες στον Μιχελογιαννάκη από τις…. Συνιστώσες!


Πάει χάλασαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον εκκλησιασμό και το… σταυροκόπημα του Τσίπρα έρχεται και ένας βουλευτής του να μιλήσει για… Εθνικά Θέματα, για ψευδοκράτος της Β. Κύπρου και να αναφέρει τα Σκόπια ως… Σκόπια! Κάτι σαν το… «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» μέσα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Να πάρει τώρα θέση ο Βενιζέλος για τις προκλήσεις στα εθνικά θέματα.

Την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ελέω κυβερνητικών επιλογών, οι γείτονες μας προχωρούν καθημερινά, σε μια σειρά προβοκατόρικων ενεργειών.

►Ο Ντερβίς Έρογλου ύψωσε την σημαία του ψευδοκράτους στην Νέα Υόρκη.
►Η παιδαγωγική ακαδημία του Αργυρόκαστρου, έκλεισε προκλητικά, μετά από 61 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
►Ο αντιπρόεδρος της βουλής των Σκοπίων, φωτογραφήθηκε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.
►Οι Σκοπιανοί, μέσα από ένα απίστευτο εθνικιστικό παραλήρημα, κατηγορούν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό». Με λίγα λόγια δηλαδή υποστηρίζουν ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι Ελληνικός.
►Από κυβερνητικής πλευράς όμως, δεν έχει ακουστεί τίποτα, παρόλο που η ΕΥΠ προειδοποιεί και ερευνά για πιθανή προβοκάτσια των σκοπιανών στην Αμφίπολη.Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν έχει πάρει θέσει ακόμα. Προφανώς ασχολείται με τον πεθερό του, ο οποίος διώκεται για κακουργηματική πράξη, όσον αφορά το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οφείλει ο κύριος Βενιζέλος να πάρει θέση για όλα.
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…