Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεολαία η ελπίδα του έθνους μαςΒάζουν πάνω από την πατρίδα το συμφέρον, την φήμη, την καριέρα, την προσωπική ευχαρίστηση, την εφήμερη ζωή των τσιμέντων. Είναι χαμένοι μέσα σε μια ζούγκλα από καλώδια. Φαντάζουν μικροί βασιλιάδες στο παλάτι του φιλελευθερισμού, πίνοντας κοκτέιλ πολύχρωμων χαπιών από το δισκοπότηρο της απληστίας. (Κρατούν για σκήπτρο λυτρώσεως την σύριγγα και είναι εστεμμένοι με το αγκαθωτό σύρμα της μόδας του σήμερα.) Η κάθε νύχτα τους αποτελείται από τον πανσεξουαλισμό και την ομοφυλοφιλία. Αυτή είναι η ελληνική νεολαία του σήμερα, χαμένη μέσα στην διαφθορά και στην σήψη της νέας εποχής. Το σάπιο πολιτικό σύστημα, η Σαμαροβενιζελική χούντα, σπρώχνει τα παιδιά μας μακριά από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Να μην ενδιαφέρονται πλέον για το Έθνος, για την οικογένεια παρά για το κάθε τι υλικό που προσφέρει πρόσκαιρη ικανοποίηση.
Ένα έθνος που δεν έχει νεολαία, δεν έχει μέλλον και είναι καταδικασμένο να χαθεί στον λαβύρινθο της πολυπολιτισμικότητας που έχουν κατασκευάσει εκείνοι που θεωρούν σπίτι τους το σπίτι του άλλου, αυτοί που δεν έχουν γη στην όποια να έχουν μεγαλώσει.  Κάποιοι που μας αποκαλούν υπάνθρωπους στα Ιερά τους βιβλία, κάποιοι που όλοι ξέρουμε, αλλά δεν μιλάμε. Κάποιοι που η Δημοκρατία που έχουμε μας απαγορεύει να τους κατονομάσουμε καταπατώντας έτσι, την ίδια της την αρχή: Την ελευθερία του λόγου.
Για την σωστή παιδεία και την υγεία  της ελληνικής νεολαίας πρέπει να υπάρξουν βάσεις και παραδείγματα όχι για να τα μιμηθούμε, αλλά προσαρμόζοντάς τα στο σήμερα και πράττοντας ανάλογα με το μέλλον. Παρατηρώντας λοιπόν, την αρχαία Σπάρτη, διαπιστώνουμε ότι οι νέοι ανταγωνίζονταν τους παλαιότερους, πάνω στην προσπάθειά τους να εξελίξουν την βάση που διέθεταν από τους παλιούς και να γίνουν καλύτεροι.
«Άμες γ' ημές ει δε λης, πείραν λάβε» (Εδώ είμαστε εμείς, αν θες λάβε πείρα.) Έλεγαν οι ενήλικες και απαντούσαν οι νέοι :
 «Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρονες» (Εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι από σας.)
Ο ανταγωνισμός και η εξέλιξη σήμερα έχει παρερμηνευθεί κάπως. Ακόμα και τώρα οι νέοι ανταγωνίζονται. Ποιος έχει το πιο εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο. Ποιος έχει το τελευταίο κομμάτι της τελευταίας καμπάνιας του τάδε οίκου μόδας.  Ποιος έχει αλλάξει τους περισσότερους συντρόφους. Κυριευμένοι από την επήρεια του χρήματος, κυλιούνται στον βούρκο της ανηθικότητας, ξεχνούν το παρελθόν και οδεύουν σ’ένα ομιχλώδες μέλλον.
Όταν όμως οι νέοι έχουν πίστη και εκπαιδεύονται με σκοπό την υπεράσπιση της πατρίδος τους, έχοντας μέσα τους το συναίσθημα της Αρετής και την δίψα για αλήθεια και απονομή δικαιοσύνης, εξαρτιούνται από την Ιδέα και αναπνέουν ελεύθερα στη γη που γεννήθηκαν, τότε το έθνος μας έχει ελπίδα και μέλλον.
Νέοι που θα είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για την πατρίδα τους  χωρίς δισταγμό, γιατί θα ξέρουν πως αν πέσουν, θα περάσουν στην αθανασία και το κορμί τους θα αποτελέσει στήριγμα για τον επόμενο νέο που θα ακολουθήσει τον δύσβατο δρόμο της Αρετής.
Μια ηρωική νεολαία της Εθνικής Αντιστάσεως, η νεολαία της Χρυσής Αυγής. Η ελπίδα του έθνους μας, οι νέοι Σπαρτιάτες που φυλάνε Θερμοπύλες, αγνοώντας τον ψεύτικο κόσμο των προσκυνημένων ανθρώπων, ζώντας μέσα στον κόσμο των ηρώων της αυτοθυσίας, της προσφοράς του θάρρους, στον κόσμο του Χρυσαυγίτη. Κάποιοι που ίσως δεν θα καταφέρουν ποτέ να τον κατανοήσουν διότι δεν έχουν αγνή ψυχή, είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν μέσα στο σκότος.
Ο Χρυσαυγίτης δεν πεθαίνει! Λουσμένος από το Ιερό φως της Ελλάδος, κανένα σκότος δεν τον τρομάζει γιατί έχει στο πλάι του πνεύματα ηρώων από τις Θερμοπύλες, τον Μαραθώνα, από το Βυζάντιο, είναι δίπλα του ο γέρος του Μοριά και του φωνάζει τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους. Του δίνουν θάρρος οι κραυγές του ’40 που φωνάζουν ΑΕΡΑ! Το ’74 δεν τον αφήνει να ξεχάσει. Το σπαθί του το κρατάει ο Γιώργος και την ασπίδα του ο Μάνος φωνάζοντας ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
Νέε! Πέρνα στην αθανασία, εντάξου στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Κάνε το καθήκον σου για την πατρίδα!

 Τ.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…