Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έλεγχος-καρναβάλι στο πόθεν έσχες υπουργών από το 1974: Η Βουλή λέει πως έκλεβε ο Λαός!Έλεγχος-καρναβάλι στο πόθεν έσχες υπουργών από το 1974: Η Βουλή λέει πως έκλεβε ο Λαός!
Το θέατρο της πρόκλησης και της αλαζονείας συνεχίζεται αδιάκοπα με την πολιτική εξουσία να εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό κατά τρόπο σκαιό: η επιτροπή της Βουλής η οποία επιλήφθηκε την έρευνα των πόθεν έσχες των υπουργών από το 1974 και μέχρι σήμερα, περιορίζεται -καθώς αναμενόταν- στην ανακοίνωση πως οι κυβερνήσεις και συνεπώς τα στελέχη τους, ήσαν αδιάφθορα!
Τούτο αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου της Βουλής, Γ. Καλαντζής, ο οποίος μέσα σε κλίμα ευφορίας και ενθουσιώδους ικανοποίησης δήλωσε πως ελέγχθηκαν περί τους 500 υπουργούς, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά εις ότι αφορά τις παρανομίες. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «το ποσοστό των περιπτώσεων που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης είναι μικρότερο του 10%», ενώ οι σοβαρότερες εξ αυτών δεν υπερβαίνουν τις μία με δύο!
Οι επίσημες ανακοινώσεις της επιτροπής -όχι ελέγχου αλλά συγκάλυψης-, αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδος, οπότε και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της «αδιαμφισβήτητα» ενδελεχούς και επίπονης έρευνας των ορκωτών λογιστών. Έρευνα η οποία «κατέδειξε» πως οι πολιτικές ηγεσίες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος ήσαν αδιάφθορες και καθ' όλα έντιμες!
Το δυστυχές για τους απατεώνες της πολιτικοοικονομικής κλίκας που εξουσιάζει, είναι πως η ανωτέρω έρευνα-φιάσκο, καταδεικνύει κάτι ακόμη, πολύ σημαντικότερο της υποτιθέμενης καθαρότητας των υπουργών της μεταπολίτευσης: αφού λοιπόν συμφώνως προς το συμπέρασμα της έρευνας, οι υπουργοί ήσαν έντιμοι και αδιάφθοροι, το δημόσιο χρήμα το καταχράστηκε ο Ελληνικός Λαός!
Επί της ουσίας, το συμπέρασμα της επιτροπής «ελέγχου» διαψεύδει ακόμη και τον τέως υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο και την περίφημη δήλωσή του «μαζί τα φάγαμε». Η επιτροπή της Βουλής, λέγει νοερώς προς το μεγαλοστέλεχος του κλεφτοΠΑΣΟΚ: «δεν τα φάγαμε μαζί, τα έφαγε μόνος του ο Λαός»!
Η επιτροπή λοιπόν της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, δεν κάνει κάτι περισσότερο από εκείνα που κάνουν οι ηγέτες της Χούντας: ψεύδονται ασυστόλως, δίνοντας υπόσταση σε φαντασιώσεις και μυθοπλασίες που αναιρεί η ίδια η σκληρή καθημερινότητα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή τολμά να προαναγγείλει τα αποτελέσματα της έρευνας πριν αυτά δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα: οι πολιτικές ηγεσίες της μεταπολίτευσης ήσαν εντιμότατες και καθαρές σαν διαμάντι. Τις μίζες τις έπαιρνε ο ανέντιμος, διεφθαρμένος και τεμπέλης (κατά Τζέφρυ Παπανδρέου) Ελληνικός Λαός. Η απάτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η δημιουργική λογιστική δια της οποίας οι τοκογλύφοι και η κυβέρνηση Σημίτη μας έβαλαν στο ευρώ, η πλιατσικολόγηση των Olympic Games του 2004 με τις απευθείας αναθέσεις και την υπερτιμολόγηση των έργων, οι μίζες της Siemens, τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και της λίστας Λαγκάρντ και τέλος τα Μνημόνια, βρίσκονται μονάχα στη φαντασία των καχύποπτων Ελλήνων που συκοφαντούν τα κόμματα της Αριστεράς και της Δεξιάς, στα οποία παρεμπιπτόντως, δεν μπήκε ποτέ ο ΣΔΟΕ!
Βεβαίως η «έγκυρη και αντικειμενική» δημοσιογραφία, θα επιδοθεί σε αναλύσεις επί αναλύσεων από σοβαροφανείς τενεκέδες οι οποίοι θα διακηρύσσουν πως η σκανδαλολογία πρέπει να περιοριστεί, για να μην ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι δεν είναι η σκανδαλολογία αλλά η ατιμωρησία εκείνη η οποία γιγαντώνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και καθιστά επιτακτική την ανάγκη του ερχομού της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.
Το δίλλημα λοιπόν είναι το εξής για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες: να αποκτήσουν από τα καθεστωτικά μέσα των νταβατζήδων τη ρετσινιά του «φασίστα», ή να ανέχονται κόμματα και μέσα εξαπάτησης να τους χαρακτηρίζουν ανερυθρίαστα και αναίσχυντα κλέφτες, διεφθαρμένους και τεμπέληδες;
Το 10% του Ελληνικού Λαού έχει ήδη αποφασίσει και την απόφασή του δεν την παίρνει πίσω: Καμία ανοχή στο Καθεστώς των διεφθαρμένων!
Ευάγγελος Καρακώστας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…