Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ……..


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ.Ν, Δικηγόρο
-------------------------------------------------------------------------------------- 
Φαίνεται στα μάτια του κόσμου. Η αβεβαιότητα κι η αμφιβολία χαραγμένες στο βλέμμα των νεοελλήνων. Θλιβερή παραφωνία στις σιωπηλές μορφές τα αστραφτερά φώτα στις βιτρίνες και τα αμερικανικής προέλευσης Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα μεγάφωνα των Δήμων.
Τα Χριστούγεννα ήλθαν κουρασμένα φέτος. Για έναν λαό που δεν έχει ηγέτες αλλά προσκυνημένους. Προσκυνημένους που σκόπιμα αφήνουν να αλλοιωθούν τα στατιστικά στοιχεία της χώρας με επίορκους υπαλλήλους (Γεωργίου της ΕΛΣΑΤ) για να νομιμοποιηθεί τυπικά, αργότερα το σωτήριο έτος 2010, ο Γιωργάκης Παπανδρέου με το διάγγελμα του από το Καστελόριζο, να μας σπρώξει στα αιμοσταγή νύχια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.)
Έναν λαό επίσης κουρασμένο, να αναζητά την αλήθεια, όταν ξαφνικά του φόρτωσαν το δυσθεόρατο χρέος, που κανένας αρμόδιος (!) (Σημίτης- Παπαδήμος) δεν είδε όταν μας έβαζε στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) με το ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ!!!
Έναν λαό κουρασμένο που βλέπει πια εδώ και χρόνια την Τρόικα  (ΕΕ -ΕΚΤ- ΔΝΤ) να παίρνει μέτρα σε βάρος του στην προκρούστια κλίνη, να ζητά περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και δημόσιες δαπάνες, να ζητά φόρους επί φόρων για να υπάρξει τάχα μείωση κι εξυγίανση του δημοσίου χρέους. Και μια εθνοπροδοτική συγκυβέρνηση (Σαμαρά- Βενιζέλου) σε συνέχεια των προηγούμενων (Παπαδήμου- Παπανδρέου) να υπόσχεται ανάπτυξη, που δυστυχώς όμως δεν έρχεται, αφού πάντοτε χάνεται σαν το φάντασμα της όπερας, στην γωνία…
Έναν λαό που οφείλει να θέσει το αμείλικτο ερώτημα του ρήτορα της αρχαιότητας Τούλιου Κικέρωνα, Τις ωφελείται (CUI BONO) από αυτήν την κατάσταση;!
Έναν λαό κουρασμένο να ζήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτό που παλιά ζούσε η παραδοσιακή Ελληνική κοινωνία, γιατί κατάλαβε, κάπως αργά βέβαια, πως το ΔΝΤ και τα συσσωρευόμενα μνημόνια αποτελούν το πρόσχημα για να εκποιηθούν τα πάντα από την Ελληνική γη, στους διεθνείς τοκογλύφους μέσω «ΤΑΙΠΕΔ» και άλλων σκοτεινών διαδικασιών και στην συνέχεια να φάει το αμερικανοεβραϊκό λόμπι μεγάλων επιχειρήσεων, έναντι πινακίου φακής όλον τον ορυκτό μας πλούτο (σε υδρογονάνθρακες και φυσικό αέριο) που αφθονεί σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου, ιδιαίτερα νότια της Κρήτης.
 Μήπως έτσι δεν κάνει το ΔΝΤ σε χώρες του τρίτου κόσμου;. Χαρακτηριστικά παραδείγματα Εκουαδόρ – Ιράκ και Παναμάς. Επιβάλλοντας δραστικά προγράμματα λιτότητας, οι χώρες εξωθούνται ακόμη περισσότερο στην οικονομική καταστροφή. Η εξάρτηση σε δάνεια από το ΔΝΤ γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και στο τέλος τα κράτη, γίνονται άβουλα υποχείρια του, ξεπουλώντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές σε εξευτελιστικές τιμές στις μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις των χωρών που αποτελούν τους πιστωτές του ΔΝΤ. (βλ Τζον Πέρκινς, Η εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου , σελ 21, 347 επ εκδόσεις Αιώρα και Ντιρκ Μύλλερ, Η σύγκρουση σελ 149, εκδόσεις Λιβάνη)
Έναν λαό κουρασμένο, που διαισθάνεται πως η νέα χρονιά θα τον φέρει μπροστά στον εφιάλτη της απώλειας κι αυτής της κατοικίας του, μέσω ανελέητων πλειστηριασμών, αφού αδυνατεί εκ των πραγμάτων να ανταποκριθεί στα χρέη του…..
Έναν λαό κουρασμένο, που πώς να ζήσει την κατάνυξη των Χριστουγέννων, όταν γνωρίζει ότι του ροκάνισαν τα δημόσια αγαθά της υγείας, της παιδείας, της ασφάλειας, όλες οι προηγούμενες και οι νυν προδοτικές κυβερνήσεις;!
Έναν λαό κουρασμένο που βλέπει οι κλέφτες να μην θίγονται και να κυκλοφορούν ανενόχλητα και αντ’ αυτών να είναι στην φυλακή με άθλια και διάτρητα κατηγορητήρια εκείνοι οι Έλληνες εθνικιστές, που ξεμπρόστιασαν αργυρώνητους και εξωνημένους ως και την αθλιότητα του υποκριτικού πολιτικού μας συστήματος.
Έναν λαό που δεν μπορεί να πιστέψει πια τις κροκοδείλιες κορώνες  του πρωθυπουργού Σαμαρά και του βουλιμικού  Βενιζέλου, πως θα επέλθει συντέλεια του κόσμου και όχι μόνον της Ελλάδας, αν δεν βγάλουν Πρόεδρο Δημοκρατίας οι «πατέρες του έθνους» μέσα σε μια πρωτοφανή δυσωδία και μπόχα της σύγχρονης κοινοβουλευτικής πραγματικότητας, με τις απίστευτες συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, με τις αηδιαστικές υποκλοπές ένθεν και ένθεν των μανδαρίνων- θεατρίνων- αρλεκίνων της σύγχρονης ψευτοδημοκρατίας μας.
Με έναν λαό που δεν μπορεί να πιστέψει πια αυτόν τον γελοίο θίασο της κοινοβουλευτικής καμαρίλας για την δήθεν σωτηρία μας και έξοδο μας από τα μνημόνια, αν δεν πάμε σ’ εκλογές.
Είτε πάμε, είτε δεν πάμε σε εκλογές, είναι δεδομένο το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η πολιτική των προσκυνημένων πολιτικάντηδων! Αυτών που όλως τυχαίως στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποφοίτησαν από το Χάρβαρντ και άλλα αμερικανικά πανεπιστήμια, ερχόμενοι τώρα να ξεπληρώσουν γραμμάτια…….
Φοβίζουν αυτόν τον κουρασμένο λαό με την δήθεν παύση χρηματοδότησης του από την Τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους, θέλοντας να τον έχουν συνεχώς όμηρο και σε διαρκή χρηματοπιστωτική τοξικομανία.
Όμως ποτέ δεν του είπαν την αλήθεια!. Πως ήταν ολέθρια η είσοδος μας στην ΟΝΕ και στο ενιαίο νόμισμα του ΕΥΡΩ, που μόνο συμφορές μας έφερε!
Κανένας δεν του είπε πως δεν μπορεί ένα νόμισμα όσο ισχυρό κι αν είναι να αγκαλιάσει τόσο διαφορετικές σε ισχύ οικονομίες κρατών της Ευρωζώνης! Κι έτσι τον συνέθλιψαν! Τον έφεραν σε αδιέξοδο! Να βλέπει τα Χριστούγεννα να έρχονται αλλά να μην μπορεί να τα ζήσει….
Και τι θα γίνει δηλαδή αν δεν εκλεγεί πρόεδρος; Θα μας διώξουν από το ΕΥΡΩ; Αν μπορούν ας το κάνουν! Μάλλον δεν μπορούν! Ίσως επιστροφή μας στην δραχμή κουρασμένοι νεοέλληνες θα ήταν πανάκεια, αφού θα καθιστούσε ανταγωνιστικά τα δικά μας προϊόντα (λάδι, εσπεριδοειδή, δημητριακά,  τουρισμός κλπ) με μια υποτιμημένη δραχμή, με περισσότερες όμως εξαγωγές και λιγότερες εισαγωγές (ας μην μπαίνουν λοιπόν αστραφτερές μερσεντές στην χώρα!)
Ένα κουρασμένο λαό μακριά από το πνεύμα των Χριστουγέννων, όταν βλέπει να παίζουν «μπιλιάρδο» με τα εθνικά μας θέμα οι συνεχώς οπισθοχωρούντες πολιτικάντηδες, αφού όχι μόνον ΑΟΖ δεν μπορούν να φτιάξουν παρά τις εμετικές προεκλογικές εξαγγελίες τους (έτσι ο Σαμαράς) αλλά είναι έτοιμοι να απεμπολήσουν τα πάντα στην μοιρασιά των «οικοπέδων» στο Αιγαίο, στην λογική 20% στην Ελλάδα, 20% στην Τουρκία και το 60% στις πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες και λοιπές αδελφές του ελέους…….
Μ’ έναν κουρασμένο λαό, συνάμα αηδιασμένο κι οργισμένο, αφού δεν βλέπει κανένα από τους τυχερούς της λίστας «Λαγκάρντ» και όχι μόνο, να επιστρέφει πίσω τα «μαύρα» , να λογοδοτεί στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη (!) (που είσαι Βενιζέλο;) παρά μόνον να οδηγείται κατηγορούμενος στο ειδικό δικαστήριο μόνον  για πλημμέλημα ο θλιβερός Παπακωνσταντίνου!  
Μ’ έναν κουρασμένο λαό, που δεν βλέπει να’ ρχονται πίσω τα κλεμμένα από τις μίζες, από Siemens , από υποβρύχια με τα εμβάσματα σε υπεράκτιες εταιρίες (Offshore )– που’ σαι Καρατζαφέρη;-, που δεν του λένε σε ποιες τσέπες πολιτικάντηδων πήγαν όλα τα δάνεια που έπαιρνε η χώρα και μάλιστα με χαμηλό επιτόκιο 4%, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Τον κούρασαν όλοι αυτοί οι θλιβεροί πολιτικάντηδες τον δυστυχώς ενίοτε άφρονα και εξαρτημένο εν πολλοίς λαό!  Αντ’ αυτού τον οδήγησαν δεκαετίες ολόκληρες σιγά- σιγά στην καταστροφή. Και είναι οι ίδιοι που θέλουν να τον σώσουν! Πως μπορούν άραγε; Νομοτελειακά δεν μπορούν ποτέ αυτοί που σε κατέστρεψαν να σε σώσουν!
Κουρασμένα Χριστούγεννα λοιπόν με θολό το τοπίο στην ομίχλη…… Κουρασμένα τα Χριστούγεννα αυτά γιατί όλοι εμείς χάσαμε τον ανηφορικό δρόμο σε αξίες και ιδανικά που κοσμούσαν μέχρι τώρα την φυλή μας (αγάπη για την πατρίδα, το έθνος μας, για την οικογένεια, για τον γείτονα, για τον συνάνθρωπο). Χάσαμε τον Δρόμο προς τον Χριστό, αφού ληστευθήκαμε στο κυνήγι του άκρατου αρρωστημένου καταναλωτικού κέρδους. Αλλοτριώσαμε την ψυχή μας στα σκοτάδια του αδηφάγου καταναλωτικού αστισμού.
Τα Χριστούγεννα έχουν χρώμα, μόνον αν τα ζεις με την πατροπαράδοτη Ελληνική οικογένεια. Όχι στα αστραφτερά αλλά κρύα, αμερικανικής κοπής και προέλευσης Χριστουγεννιάτικα Ρεβεγιόν.
Με την αλλαγή του χρόνου οι Έλληνες καλούνται να αλλάξουν σελίδα! Να ρίξουν στα αζήτητα όλους αυτούς τους εμετικούς σωτήρες! Να διώξουμε ΔΝΤ και ΤΡΟΙΚΑ από πάνω μας. Ακόμη και με οποιοδήποτε βραχυπρόθεσμο κόστος! Όλοι μαζί ενωμένοι- γιατί είναι το προαπαιτούμενο να πετύχουμε- με όραμα μας ένα ισχυρό και αναβαπτισμένο στις διαχρονικές αξίες του έθνος, να αξιώσουμε να φύγουν από την πολιτική ζωή του τόπου,  όλοι αυτοί που μας πούλησαν δεκαετίες ολόκληρες.
Στην θέση τους να έρθουν νέοι μέχρι 40 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση : Καμμιά σχέση τους οικογενειακή- επαγγελματική ακόμη και κοινωνική με τους προηγούμενους πολιτικάντηδες και σε βαθμό συγγενείας μέχρι τον 5ο βαθμό εκ πλαγίου και σε ευθεία γραμμή!
Υπάρχουν Έλληνες τεχνοκράτες και επιστήμονες- άξιοι- έντιμοι- που αγαπούν την φυλή και το έθνος τους! Η αλλαγή τους έτους ένα απειροελάχιστο δευτερόλεπτο μέσα στον χρόνο. Η αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης ,αιώνες μελλοντικής προκοπής και αναγέννησης! Για να ζήσουμε και πάλι ζεστά κι ελπιδοφόρα Χριστούγεννα… Θέλει όμως αρετή και τόλμη η Ελευθερία (Κάλβος)!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…