Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Οι στοιχηματικές εταιρείες της Αγγλίας ποντάρουν σε θρίαμβο της Χρυσής Αυγής και κατάρρευση της ψοφοδεξιάςΑποκαλυπτικό άρθρο της "Ακρόπολης της Κυριακής" για τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων που επιχειρούν να αποκρύψουν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις και τα διαπλεκομένα ΜΜΕ.
Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στην Αγγλία «κλειδώνει» 100 εκατ. ευρώ για τα αποτελέσματα των εκλογών  - Είχαν παιχτεί 25.000.000 ευρώ μέχρι χθες το βράδυ
ΣΥΡΙΖΑ 31%, Χρυσή Αυγή, 22% ΝΔ 19%
Πρώτη η «Ακρόπολη της Κυριακής» πριν από 2 εβδομάδες παρουσίασε την κρυφή δημοσκόπηση δυτικής Πρεσβείας που έδειχνε το κλείδωμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση και της Χρυσής Αυγής στη δεύτερη. Τέσσερεις μέρες αργότερα η ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr επιβεβαίωσε απόλυτα την ίδια δημοσκοπική σειρά με νέα έρευνα που έκανε. Λίγες μέρες αργότερα δύο ακόμη Πρεσβείες για εσωτερική τους χρήση κατέγραψαν σε δείγμα 1.500 ατόμων τις ίδιες ακριβώς τάσεις. Τώρα σειρά πήραν οι τζογαδόροι!
Ίσως αυτή η δημοσκόπηση έχει και την μεγαλύτερη αξία αφού οι μυημένοι παίζουν τα λεφτά τους. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημερίδα μας μεγάλη εταιρεία στοιχηματικού τζόγου στην Αγγλία μέχρι το Σαββάτο το βράδυ έχει δεχθεί στοιχήματα 25 εκατ. ευρώ για την κατάταξη των κομμάτων όπως σας την παρουσιάζουμε σήμερα. Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη η Χρυσή Αυγή, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των δύο κυβερνητικών κομμάτων και μέτρια παρουσία του υπό ίδρυση κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου.
Οι αποδόσεις κέρδους που καταγράφει η εταιρεία έγινε σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» με προηγηθείσα δημοσκόπηση. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου 2014 στην Ελλάδα, από μη κατονομαζόμενη εταιρεία δημοσκοπήσεων, υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα και αφορά στην πρόθεση ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Τα αποτελέσματα, που παρουσιάζει αποκλειστικά η «Α», είναι τα ακόλουθα:
ΣΥΡΙΖΑ 31%
Χρυσή Αυγή 22%
ΝΔ 19%
ΚΚΕ 6 %
Κόμμα Παπανδρέου 3%
ΠΑΣΟΚ 2,5%
ΠΟΤΑΜΙ 5,5%
ΑΝΕΛ 2,5 %
Λοιποί 8,5%
Η διαρροή της νέας δημοσκόπησης, η οποία είναι η ΠΡΩΤΗ που καταγράφει και το νέο κόμμα του Παπανδρέου, έγινε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τ’ αποτελέσματα της είναι άκρως εντυπωσιακά, αφούφαίνεται να παγιώνει την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!
Είναι γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών είναι πολύ πιο έγκυρες από τις έρευνες – ανέκδοτα που πραγματοποιούνται κατόπιν παραγγελιών από τα κανάλια και τις εφημερίδες γιατί δεν έχουν το κίνητρο να «φορμαριστούν» τα αποτελέσματα.
Στην δημοσκόπηση αυτή ελήφθησαν υπόψη, εκτός από τις απαντήσεις των (τηλεφωνικώς) ερωτηθέντων, το διαμορφωμένο, κατά τον προηγηθέντα μήνα (30-ήμερο) κλίμα οικονομικής και εμπορικής πίστης, η γενικότερη κοινωνική και ψυχολογική διάθεση (mood) επιλεγμένων αντιπροσωπευτικών ομάδων του πληθυσμού, οι προσβάσεις στο Διαδίκτυο με την μορφή καταμέτρησης και επεξεργασίας σχολίων σε επιλεγμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου και σχολιασμού, «like» σε ιστοτόπους Facebook κλπ.
Παρατηρήσεις:
Είναι σημαντική, η μη αναστρέψιμη πλέον, κατάκτηση της πρώτης θέσης στις προσεχείς εκλογές από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.Είναι αξιοσημείωτη η ραγδαία αύξηση της επιρροής  της Χρυσής Αυγής, η οποία ήδη προκαλεί τις επιπόλαιες κυβερνητικές αντιδράσεις, που προδίδουν κατάσταση πανικού και έλλειψη πολιτικής ατζέντας για την αντιμετώπιση της.
Οι ΑΝΕΛ του Καμμένου μάλλον έχασαν από την υπόθεση Χαϊκάλη.Η πόλωση που θα δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου, θα συμπιέσει κατά πολύ τα ποσοστά τους, όπως κι εκείνα του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και του κόμματος Παπανδρέου…
Είναι πολύ πιθανόν δηλαδή πεντακομματική, ΑΚΟΜΑ και τετρακομματική Βουλή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…