Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της ΕλλάδοςΌταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της Ελλάδος
Συνέντευξη σε τούρκικη εφημερίδα έδωσαν οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ, και μίλησαν για τα ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων και των επιδιώξεων της Τουρκίας. Στην «ημερήσια διάταξη» της συνεντεύξεως ο φράκτης του Έβρου, οι μουφτήδες και φυσικά η «τούρκικη» μειονότητα, όπως αρέσκονται να αποκαλούν τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.
Οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου παπαγάλισαν τις θέσεις της Τουρκίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, εναπόθεσαν τις ελπίδες του στον Τσίπρα. Συγκεκριμένα ο Ζεϊμπέκ είπε: «Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας έχει πει ότι οι διακρίσεις εις βάρος των Τούρκων πρέπει να σταματήσουν. Επίσης έστειλε μήνυμα λέγοντας πως θα κατεδαφίσει το τείχος του αίσχους που έχει μήκος 12,5 χιλιόμετρα».
Φυσικά, βάσει των διεθνών Συνθηκών, αλλά και της πραγματικότητας, στην Θράκη δεν κατοικούν «τούρκοι», αλλά Έλληνες Μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν υφίστανται την οποιαδήποτε διάκριση. Όμως ο τουρκόφρονας βουλευτές δεν αναφέρεται στα θρησκευτικά ή τα αστικά δικαιώματα των ανθρώπων, αλλά στο κατά πόσο θα διαχέεται η τουρκική προπαγάνδα ελευθέρως από το προξενείο, προς τους ανυποψίαστους πολίτες. Όσον αφορά δε, το «τείχος του αίσχους», ο λόγος φυσικά για τον φράχτη του Έβρου, ο οποίος παρότι πλήρως αποτυχημένος, έχει έναν συμβολισμό εναντίον των τούρκων δουλεμπόρων, που εργάζονται υπέρ του σχεδίου Οζάλ, για κατακλυσμό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες.
Το πραγματικό ζητούμενο, όμως, για τους τουρκόφρονες ήταν και είναι, όπως προείπαμε, η τουρκοποίηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η ερώτηση του τούρκου δημοσιογράφου σχετικά με την παράνομη οργάνωση «τουρκική ένωση Ξάνθης», για να λάβει την απάντηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιταχθεί στις πρακτικές αντι-μειονότητας στην Ελλάδα», εννοώντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωριστεί αυτή η παράνομη οργάνωση. Στο ζήτημα των μουφτήδων, τάχτηκαν υπέρ των ψευδομουφτήδων, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να διορίζονται οι μουφτήδες από την Αθήνα».
«Η Ελλάδα χρειάζεται την Τουρκία» είναι η απόληξη της όλης συζητήσεως. Ο λόγος, φυσικά, για τον τουρισμό και την εύκολη εκχώρηση βίζας προς τους φιλόδοξους «επισκέπτες από την γείτονα», σε μία μπουτάρεια απομίμηση μεταξύ τουρκοφρόνων. Αλήθεια, όμως, πώς συνάδει η εκχώρηση βίζας σε τούρκους την στιγμή που το τουρκικό προξενείο δρα υποχθόνια, υποστηρίζοντας παράνομες οργανώσεις που φιλοδοξούν την απόσχιση εθνικών εδαφών από την ελληνική επικράτεια. Και με ποιο τρόπο αμύνεται το ελλαδικό κράτος έναντι αυτή της επιθετικότητας; Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως παρατέθηκε από τους βουλευτές του, ήταν εξόχως σαφές: Άμυνα με την όπισθεν!
Η Χρυσή Αυγή ως μόνη Εθνική Αντιπολίτευση σε αυτόν τον τόπο, δηλώνει ότι οι μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου ουδέποτε θα γίνουν κυβερνητική πολιτική στην ΕλλάδαΗ Εθνική Προδοσία δεν θα περάσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…