Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είσαι Έλληνας άνεργος; Ας πρόσεχες... Είσαι λαθρομετανάστης; Τουλάχιστον 6 ευρώ ημερησίως για σίτιση!Είσαι Έλληνας άνεργος; Ας πρόσεχες... Είσαι λαθρομετανάστης; Τουλάχιστον 6 ευρώ ημερησίως για σίτιση!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από μακρού χρόνου πως ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι εκείνος κατά των Ελλήνων. Η θέση τούτη επιβεβαιώνεται, πέραν των άλλων, από την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση σχετικά με τη σίτιση των λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, επιτρέπεται η σύναψη δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών. Το κόστος παροχής των εν λόγω υπηρεσιών θα καλύπτεται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο εκείνο το οποίο καθορίζει την καταβολή χρηματικού αντιτίμου στα πρόσωπα προς τα οποία δεν είναι δυνατόν να παρασχεθούν υπηρεσίες σίτισης.
Η δαπάνη αυτή, η οποία θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό -δηλαδή τον Έλληνα φορολογούμενο-, καλείται ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας και καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση.Σήμερα, η ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας για κάθε λαθρομετανάστη ανέρχεται στα 6 ευρώ.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια απόφαση η οποία εντείνει τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων: την ίδια περίοδο κατά την οποία δύο εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι βρίσκονται σε απόγνωση, αναζητώντας μάταια εργασία ενώ επιβαρύνονται με δυσβάσταχτους φόρους, το κατ' επίφαση «ελληνικό» Κράτος προχωρά σε κοινωνική πολιτική διακρίσεων, δρώντας υποστηρικτικά για τους λαθρομετανάστες και αδιαφορώντας πλήρως για τους Έλληνες!
Το πλέον εξοργιστικό της κατάπτυστης κυβερνητικής απόφασης είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν όχι για να βοηθήσουν τους σκληρά δοκιμαζόμενους από την οικονομική κατάσταση συμπατριώτες τους αλλά για να στεγάσουν και να σιτίσουν τους παράνομους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες καθημερινά στην ελληνική επικράτεια.
Η μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων, τόσο με κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης όσο και με πολιτικές παρεμβάσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου, είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Γι' αυτό το λόγο, η παρουσία όλων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, κρίνεται επιβεβλημένη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…