Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ..."ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ"...


"Ο νεοναζισμός δεν είναι ένα πολιτικό φαινόμενο ανάμεσα στα άλλα. Είναι οργανωμένο έγκλημα στη βάση της φυλετικής ιδεοληψίας – και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται αμείλικτα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το "τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ". 
Αρκεί (αντιπαρερχόμενοι τα χιλιομασημένα περί "νεοναζισμού"και "οργανωμένου εγκλήματος" που ακόμη και από συντακτική άποψη δεν παράγουν εποικοδόμημα, διότι, απλούστατα, είναι εντελώς ασυνάρτητα, τα δε περί "αμείλικτης δίωξης" ανελεύθερος και στείρος "νομικισμός") να σταθούμε στον όρο "φυλετική ιδεοληψία" για να κατανοήσουμε το μέγεθος της "σοφίας" των συντακτών της ανακοίνωσης. 
Η "ιδεοληψία" λοιπόν, δεν θα μπορούσε να οριστεί παρά ως νοητικά ανεπεξέργαστη απόλυτη αποδοχή ιδεοσχηματικών παραστάσεων, που λαμβάνουν (εντός του εγκεφάλου) τον χαρακτήρα πλαστής πραγματικότητας, την οποία το άτομο αποδέχεται ως όντως πραγματικότητα. Η Φυλή όμως δεν είναι ιδεόσχημα, (δεν είναι δηλαδή κάτι που παρήχθη μέσα σε ανθρώπινο μυαλό), αλλά αποτελεί μια φυσική πραγματικότητα. 
Αν κάτι λοιπόν θα μπορούσε, εν προκειμένω, να χαρακτηριστεί "ιδεοληψία", δεν είναι η αποδοχή αυτής της φυσικής πραγματικότητας που κατατάσσει τα όντα (που αποτελούν το ανθρώπινο -και όχι μόνον- είδος) σε Φυλές, αλλά η άρνηση αυτής της φυσικής πραγματικότητας, πολλώ μάλλον δε, η παραχθείσα εντός ανθρωπίνων εγκεφάλων "αναγκαιότητα" κατάργησης αυτής της φυσικής πραγματικότητας και η ανάδειξή της σε "πολιτικό στόχο".
Αλλά το πρόβλημα με το μέγεθος της "σοφίας" των συντακτών δεν σταματάει εδώ. Έχει να κάμει και με την αντιστοίχιση της αποδοχής ή μη αυτής της φυσικής πραγματικότητας, με το Λογικόν και το Θυμικόν στοιχείο του ανθρώπου. Και, αναμφίβολα, η συμβάδιση με την πραγματικότητα στηρίζεται κυρίως στην λογική, ενώ η αναίρεσή της κυρίως στο συναίσθημα. Και όποιος έχει υποστεί "ιδεοληψία", κατά κανόνα, έχει πάρει διαζύγιο με την λογική, "αναπληρώνοντας" συναισθηματικά τα κενά της απουσίας της. 
Αρκεί να ...ταξιδέψει (εν μέσω "αγάπης", "αδελφοσύνης" κλπ) κανείς στα "επιχειρήματα" των οπαδών της επιμειξίας και της "πολυπολιτισμικότητας" για να βρεθεί στο "βασίλειον" του Θυμικού. 
Πριν μιλήσετε για "ιδεοληψία" λοιπόν, ..."νεο-σύντροφοι", δεν χρειάζεται καν  ν' ανοίξετε λεξικά. Ίσως είναι πιο εύχρηστος για σας ο ...καθρέφτης... 

ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…