Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η συμμορία του μνημονίου, ο σκευωρός Αθανασίου και η ψευτοεξεταστική επιτροπήΗ συμμορία του μνημονίου, ο σκευωρός Αθανασίου και η ψευτοεξεταστική επιτροπή
Πριν λίγες ημέρες, στην υποτιθέμενη εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, ο γνωστός συνωμότης Μπάμπης Αθανασίου δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών για το μνημόνιο λέγοντας ότι δεν υπάρχει αντικείμενο έρευνας διότι ο βουλευτής έχει το ακαταδίωκτο ότι και αν ψηφίσει! Άρα, αφού το μνημόνιο ψηφίστηκε από την βουλή, ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Παπακωνσταντίνου ούτε κανείς δεν έχει ποινικές ευθύνες!
Βέβαια ο Μπάμπης ξέχασε να μας πει ότι η δανειακή του 2010, η μήτρα όλων των κακών, ουδέποτε ήλθε στην βουλή προς ψήφιση! Λίγες ώρες μετά έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο-ντοκουμέντο με την μαύρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 στο οποίο διαβάζουμε: Ο επιτετραμμένος της Αργεντινής στο ΔΝΤ αντέδρασε στο σχέδιο Στρος Καν-Παπανδρέου λέγοντας «Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Η απάντηση των εταίρων η οποία και συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος ενός λαού ήταν «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο».
Αντιδράσεις υπήρξαν, ωστόσο για την κάμψη αυτών διαβεβαίωσαν ψευδώς ότι οι τράπεζες τους θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτώσουν σε άλλες πλάτες. Ουδέποτε όμως έπραξαν αυτό, αφού αμέσως άρχισαν να ξεφορτώνουν ασύστολα τα ελληνικά ομόλογα που υποτίθεται θα διακρατούσαν. Τα ομόλογα της μίζας και της κερδοσκοπίας αγοράστηκαν από μικρές ελλαδικές και κυπριακές τράπεζες, από ασφαλιστικά ταμεία και μικροομολογιούχους έπειτα από... συστάσεις των συστημικών τραπεζών που ήταν στο παιχνίδι.
Στο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού όμως Μπάμπη Αθανασίου, συμμετείχε και η γνωστή συμμορία του μνημονίου με εξέχοντα πρόσωπα την πολιτική ελίτ του τόπου δίχως την συνέργεια της οποίας δεν δύναται να είχε υλοποιηθεί η κλοπή του αιώνα. Ας θυμηθούμε όμως τι λέει η έκθεση-βόμβα της Alvarez & Marshal για την κατάρρευση των Κυπριακών τραπεζών: «Οι τράπεζες αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutsche Bank, η οποία μάλιστα μοίραζε προμήθειες για τις αγορές»! Οι γερμανοί και οι εταίροι όμως στην συνεδρίαση του ΔΝΤ διαβεβαίωναν το αυτονόητο ότι δεν θα ξεφορτώσουν τα ομόλογα!
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι έλληνες τραπεζίτες πήραν μίζες για να αγοράσουν ομόλογα από τις ευρωπαϊκές τράπεζες και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, μεταφέροντας έτσι όλη την ζημιά στις πλάτες του και στην συνέχεια θρασύτατα να προσπαθούν κι από πάνω να του εισπράξουν με απειλές για πλειστηριασμούς και τα ανακεφαλαιοποιημένα δάνεια τους. Δηλαδή ο ορισμός της κερδοσκοπίας η οποία περνούσε πρωτίστως από τα «στραβά μάτια» της πολιτικής εξουσίας. Το απόλυτο έγκλημα εις βάρος ενός Έθνους ολοκληρώθηκε με το ξεφόρτωμα των 100 δις. ευρώ για τις αγορές ομολόγων και μετά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με το εγκληματικό PSI.
Επανέρχομαι σε σένα Μπάμπη Αθανασίου και σου προτείνω να διαβάσεις καλύτερα το ντοκουμέντο των πρακτικών του ΔΝΤ το οποίο δεν αμφισβητείται. ΝΑΙ το μνημόνιο ήταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους. ΝΑΙ ήταν εσχάτη προδοσία. ΝΑΙ έχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες, πολιτικούς τραπεζίτες και επιχειρηματίες. ΝΑΙ η ποινή είναι μια και δεν θα εκτελεστεί από τις ψευτοεξεταστικές σας επιτροπές αλλά όταν έρθει πραγματική δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο μαζί με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Σταύρος Καρεφυλλάκης - Μέλος Κ.Ε. Χρυσής Αυγής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…