Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Ισραήλ τον Ιούλιο ο Καμμένος για προσκύνημα στο σιωνισμό!Στο Ισραήλ τον Ιούλιο ο Καμμένος για προσκύνημα στο σιωνισμό!
Την ώρα που οι προπαγανδιστές της ελαφροδεξιάς των ΑΝΕΛ διασπείρουν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης ψευδείς και ανυπόστατες φήμες περί «στενότερης συνεργασίας Ελλάδος και Ρωσίας», ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας φροντίζει να τις διαψεύσει τρέχοντας με την... γλώσσα κρεμάμενη να προσκυνήσει τον αμερικανοσιωνισμό!
Μετά λοιπόν την επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως «η Ελλάδα θα βάλει πλάτη σε νατοϊκές επιχειρήσεις κατά του ISIS», ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε πως θα επισκεφτεί το Ισραήλ κατά το διήμερο 19-21 Ιουλίου.
Στο ενδιάμεσο, είχε προλάβει να προτείνει την κατασκευή νατοϊκής βάσης στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην Κάρπαθο, διευκολύνοντας κατ' αυτό τον τρόπο τα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών για στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. Πρόκειται βεβαίως, για την πάγια τακτική της ελαφροδεξιάς να παραδίδει τη χώρα στα νατοϊκά αφεντικά, χρυσώνοντας το χάπι στη κοινή γνώμη με ασυναρτησίες περί «προστασίας των εθνικών, κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τους εταίρους του ΝΑΤΟ». Διαχρονικά και κυρίως κατά τη διάρκεια κρίσεων έχει αποδειχτεί, πως η συγκεκριμένη θεωρία είναι όχι μόνο ασαφής αλλά πρακτικά αβάσιμη και συνεπώς εθνικά επικίνδυνη.
Εντούτοις, οι παλινωδίες Καμμένου στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και η προοπτική συμμετοχής της Ελλάδος σε ένα εγχείρημα σκοτεινό προς εξυπηρέτηση των αμερικανοσιωνιστών, κρίνονται εξόχως επικίνδυνες για την Πατρίδα. Διότι εάν οι ισλαμιστές δρομολογήσουν αντίποινα εντός της ελληνικής επικράτειας (η εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στη χώρα μας ευνοεί προς αυτό το ενδεχόμενο), τότε οι πομπώδεις ανοησίες για Κούγκι και συναφή γραφικά ευφυολογήματα, δεν θα αρκούν για να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Εν κατακλείδι, ο Καμμένος τηρεί απαρέγκλιτα την ακραία φιλοσιωνιστική γραμμή της προηγούμενης κυβέρνησης το οποίο αποδεικνύει και ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο οποίο υποτάσσονται και το οποίο εξυπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις του αντισυνταγματικού τόξου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…