Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


► Όσον αφορά στο περιβόητο πλαστικό χρήμα, καμία Τράπεζα στην Κρήτη δεν δίνει σε επιχειρηματίες και εμπόρους τα μηχανήματα για ανάληψη μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, προβάλλοντας δικαιολογίες όπως " χαμηλοί τζίροι, νέοι επιχειρηματίες που δεν δικαιούνται, Τειρεσίας κ.λ.π." Αποτέλεσμα είναι, κάτοχοι των μηχανημάτων αυτών να είναι ένα 10% των επιχειρήσεων και το 90% των εμπόρων και των επιχειρηματιών να είναι ξεκρέμαστοι και μαζί να είναι ξεκρέμαστο και το μέτρο του κ. Βαρουφάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, περί πλαστικού χρήματος, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν κάνει καμία έρευνα για το τί πραγματικά συμβαίνει.
►Υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, ότι σε απογευματινές επισκέψεις στα νοσοκομεία και παρά το γεγονός ότι είναι ασφαλισμένοι, πληρώνουν 30 και 35 ευρώ, ενώ το κόμιστρο των 5 ευρώ στις πρωινές επισκέψεις, παραμένει ως έχει.

►Γίνονται δεκάδες καταγγελίες απόρων και οικονομικά αδυνάμων συνανθρώπων μας, οι οποίοι πηγαίνουν στα ΚΕΠ για να καταθέσουν χαρτιά για την αλληλεγγύη και ενώ έχουν χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, της τάξης των 3.000 και 4.000 ευρώ, τους απορρίπτουν τα αιτήματα, λέγοντας ότι το υψηλότερο όριο είναι 2.400 ευρώ.

►Η ΔΕΥΑΗ Ηρακλείου τις τελευταίες μέρες έχει κόψει το ΝΕΡΟ και έχει αφαιρέσει τα ρολόγια από 200 σπίτια στον νομό Ηρακλείου, χωρίς να υπολογίζει αν μέσα υπάρχει άτομο ΑΜΕΑ , ή υπέργηρος, η οποιαδήποτε άλλη αδύναμη οικονομική ομάδα.

►Ο τουρισμός είναι υπό κατάρρευση ,καθότι ή κίνηση είναι πεσμένη κατά 60% τουλάχιστον!
Ακόμα και τα all inclusive ξενοδοχεία είναι άδεια σε έναν μήνα όπως ό Μάιος πού είναι από τούς καλύτερους στο νησί.

►Αλλοδαποί ξεναγοί άνευ αδείας εργασίας κλέβουν την δουλειά από Έλληνες νόμιμους ξεναγούς, ενώ βούλγαροι, αλβανοί και ρουμάνοι, έχουν κάνει τα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα τους , παράνομα ταξί και λαθεύουν έναντι των νόμιμων Ελλήνων επαγγελματιών οδηγών! Η φωτογραφία είναι από τον τόπο καταγωγής τού υπεύθυνου τουρισμού της κυβέρνησης, βουλευτή ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ, σε μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές περιοχές της Κρήτης, την ΑΔΕΙΑ κεντρική παραλιακή οδό σταλίδας, Μαλίων, Χερσονήσου και η λήψη έγινε 21΄ 30 το βράδυ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…