Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Μητσοτάκης υπόσχεται στους σιωνιστές: Θα αντιμετωπιστεί με κάθε τρόπο η Χρυσή Αυγή!Ο Μητσοτάκης υπόσχεται στους σιωνιστές: Θα αντιμετωπιστεί με κάθε τρόπο η Χρυσή Αυγή!
Με αφορμή τα 25 -τουλάχιστον- έτη στην υπηρεσία του διεθνούς σιωνισμού, οι εν Ελλάδι εβραίοι φιλοξενούν σε περιοδική έκδοση της κοινότητάς τους, συνέντευξη του μεγάλου τους «ευεργέτη», επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Έλληνα πρωθυπουργού που αναγνώρισε το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Με την γνωστή έπαρση μάλιστα, επισημαίνεται στη συνέντευξη πως η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ ήταν η πρώτη απόφαση του Κων. Μητσοτάκη σχετική με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ευθύς μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 1990.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επίτιμος της μασονοδεξιάς ΝΔ ερωτήθηκε από τους σιωνιστές για τη Χρυσή Αυγή: «Το νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα (σ.σ. ο σιωνιστικός τρόπος για να πει κανείς «Χρυσή Αυγή») για τέταρτη φορά κερδίζει το 6,5% των ψηφοφόρων, ενώ και στην Ευρώπη νεοναζιστικά κόμματα αυξάνουν την επιρροή τους. Θεωρείτε ότι θα έχουμε φαινόμενα, που είδαμε στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1930»;
Ο επίτιμος... βρικόλακας της ελληνικής πολιτικής σκηνής επί 3/4 του αιώνος, επιχείρησε να καθησυχάσει τους εβραίους φίλους του: «Είναι ένα δυσάρεστο φαινόμενο και οφείλεται σε εσωτερικούς πολιτικούς λόγους, δεν έχει σχέση με το Ισραήλ και την εξωτερική πολιτική. Πρέπει η ελληνική δημοκρατία να το αντιμετωπίσειπολιτικά και μπορεί να το αντιμετωπίσει πολιτικά».
Άραγε ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τίποτα για την πολιτική σκευωρία Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής, για το βίντεο Μπαλτάκου, για τις ωμές, παράνομες και αντισυνταγματικές παρεμβάσεις του Σαμαρά στη Δικαιοσύνη; Γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα, αλλά όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές φίλους του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ταυτίζεται με τον μισητό εχθρό του, Αντώνη Σαμαρά. Ο σιωνισμός βλέπετε, γεφυρώνει τις προσωπικές διαφορές και τα μίση των μεγαλοστελεχών της ψοφοδεούς δεξιάς. Λέγει ο επίτιμος: «Είναι φαινόμενα που δημιουργήθηκαν και αναφέρονται στην εσωτερική πραγματικότητα της Ελλάδος. Αλλά είναι και ένα γενικότερο ευρωπαϊκό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, που νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα και νομίζω αντιμετωπίζεται», επικροτώντας εμμέσως πλην σαφώς τις αντισυνταγματικές αυθαιρεσίες της εγκληματικής συμμορίας της οποίας προΐσταται ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ.
Για να πειστούν δε οι σιωνιστές, για την σύμπλευση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Σαμαρά και την κλίκα του, ο βρικόλακας επισημαίνει: «Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα κινήματα δεν θα βρουν τρόπο εξάπλωσης. Δεν θα έχουμε επανάληψη του παρελθόντος, σε καμία περίπτωση. Και πάντως για την Ελλάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία».
Καθότι όμως υπάρχουν και τα τέκνα της οικογένειας, Ντόρα και Κυριάκος, τα οποία αναμφισβήτητα θα χρειασθούν εν ευθέτω χρόνω τη ποικιλόμορφη στήριξη του σιωνιστικού παράγοντος στην πολιτική τους ανέλιξη, ο λαομίσητος επίτιμος παραδίδει τα διαπιστευτήριά του: «Υπάρχουν ορισμένα φαινόμενα και στην Ελλάδα, ακόμη και στα Χανιά, την ιδιαιτέρα μου πατρίδα, όπου υπήρξε μια δυσκολία όταν έγινε η ανακαίνιση της παλαιάς συναγωγής, που αποτέλεσε ένα κόσμημα για τα Χανιά, και έγινε επίσημη εορτή. Και ο νομάρχης τότε, στενοκέφαλος και ανόητος, ήταν αντίθετος. Αναγκάστηκα εγώ, και πήρα και τη γυναίκα μου, η οποία ζούσε τότε, την καημένη την Μαρίκα, και κατεβήκαμε πρώτοι και οι πάντες έλαβαν μέρος στην εορτή».
Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι πάντοτε η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη δεξιά, φτηνή και σαπισμένη γηραιά υπηρέτρια του διεθνούς σιωνισμού. Ευτυχώς για την Πατρίδα, η επιρροή της οικογένειας Μητσοτάκη περιορίζεται σε όσους απολαμβάνουν των ρουσφετιών της.
Αντιθέτως, η επιρροή της Χρυσής Αυγής εξαπλώνεται στους μη προνομιούχους, στους φτωχούς που μοχθούν και στους άνεργους, σε όλους εκείνους δηλαδή που περιθωριοποιήθηκαν από την αντεθνική αλαζονεία της λαομίσητης οικογενείας των επαγγελματιών πολιτικάντηδων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…