Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και οι Έλληνες είναι άνεργοι... Επιχείρηση διακίνησης και εκμετάλλευσης λαθρομεταναστών και στον τουρισμό - ΒΙΝΤΕΟΚαι οι Έλληνες είναι άνεργοι... Επιχείρηση διακίνησης και εκμετάλλευσης λαθρομεταναστών και στον τουρισμό - ΒΙΝΤΕΟ
Η «μπίζνα» του αντιρατσισμού είναι εξαιρετικά επικερδής. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους δουλεμπόρους ή τις ΜΚΟ που έχουν «μπουκωθεί» από ευρωπαϊκό χρήμα, αλλά και για «απλούς» «αντιρατσιστές» επιχειρηματίες, οι οποίοι συνεργάζονται με δουλεμπόρους, προκειμένου να εξασφαλίζουν φτηνό εργατικό δυναμικό, εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι μαστίζονται από υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Συγκλονιστικό υπήρξε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σχετικά με την «Μανωλάδα» που έχει στηθεί στο χώρο του τουρισμού, με την μετακίνηση αλλοδαπών από την πρώην ανατολική Ευρώπη, οι οποίοι εργάζονται για μεροκάματα 10 ευρώ, ανασφάλιστοι, και δηλώνονται ως δήθεν «μαθητευόμενοι».Την ίδια ώρα χιλιάδες είναι οι άνεργοι νησιώτες, που θα μπορούσαν να απασχοληθούν στις εν λόγω εργασίες, αλλά θα απαιτούσαν ασφάλιση και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, γεγονός που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οι «αντιρατσιστές».
Γιατί, θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να μην απαιτούν κανονική πληρωμή. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να υποβαθμίζεται άλλη γειτονιά και όχι η δική τους. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να κονομάνε οι ίδιοι και οι ομοϊδεάτες τους.
Καθόλου τυχαία η παλαιότερη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου που έλεγε ότι «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο» και στην συνέχεια επέκτεινε καταθέτοντας τροπολογία που έγραφε«για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».
Κοινώς, «ανθρωπισμός» για τα λεφτά και οι Έλληνες άνεργοι. Εμείς επιμένουμε: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…