Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποφυλακίστηκαν και αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΑποφυλακίστηκαν και αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Μετά από 18 μήνες παράνομου εγκλεισμού, οι Συναγωνιστές Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, εξήλθαν των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρισκόντουσαν με εντολή Σαμαρά. Κατά την έξοδό τους καταχειροκροτήθηκαν από φίλους, συγγενείς και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος.
Γεώργιος Γερμενής: "Μετά από 18 μήνες αποφυλακιστήκαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξαναενσωματωθούμε στις επάλξεις του Εθνικιστικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Χθες είδαμε ότι σύσσωμο το Ελληνικό Κοινοβούλιο είπε ναι στην Μέρκελ, πλην της Εθνικής Αντιπολίτευσης που είναι η Χρυσή Αυγή, η μοναδική δύναμη που τάσσεται στο πλευρό του Ελληνικού Λαού. Από δω και πέρα, τους επόμενους μήνες, η Χρυσή Αυγή θα πρωτοστατήσει στον Εθνικό Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας. Και να θυμάστε ότι θα είμαστε Νικητές. Και στο δικαστικό κομμάτι και στο πολιτικό κομμάτι."
Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους οι Συναγωνιστές τόνισαν το γεγονός ότι εξέρχονται των φυλακών σε μία κρίσιμη για την Πατρίδα μας χρονική στιγμή, όπου η αριστερή συγκυβέρνηση υπερψήφισε και φέρνει ένα νέο Μνημόνιο για να πλήξει τον Ελληνικό Λαό. Οι Συναγωνιστές, παρά τους όρους που τους επιβλήθηκαν, θα είναι παρόντες στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη, Λαό και Ελευθερία.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος: "Σήμερα, μετά από 18 μήνες παράνομης και άδικης φυλάκισης, είμαστε πιο ώριμοι και πιο δημιουργικοί από ποτέ. Κάποιοι πίστεψαν ότι με τις φυλακίσεις των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα μας κάνουν να λυγίσουμε και ότι θα κάναμε έστω και ένα βήμα πίσω από τις Ιδέες και τις θέσεις μας. Κάνανε τραγικό λάθος. Η Χρυσή Αυγή είναι παντού, δίνει μαχητικά το παρών στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ας γνωρίζουν όλοι ότι είμαι η μοναδική πατριωτική δύναμη στη χώρα, η οποία αντιστέκεται, όχι μόνο στα μνημόνια των τοκογλύφων, αλλά και στα νέα αριστερά μνημόνια του Τσίπρα. Όσο για την παραδικαστική υπόθεση μας, όσοι έστησαν και εκτέλεσαν τη μεγαλύτερη σκευωρία του αιώνα στην Πατρίδα, δηλαδή την περιβόητη, πια, δίκη της Χρυσής Αυγής, να είναι σίγουροι και απόλυτα βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, είμαστε εδώ, θα αλλάξουμε την Ελλάδα για εμάς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας."
Η Χούντα του Μνημονίου, «αριστερή» και «δεξιά», νόμιζε ότι θα μπορούσε να φιμώσει την Χρυσή Αυγή και να προκαλέσει την παύση του πολιτικού μας αγώνα. Απέτυχαν και θα συνεχίζουν να αποτυγχάνουν, αφού η Ελλάδα προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει.
Φωτογραφίες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…