Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες υπερήφανους Κρήτες Εθνικιστές - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Εκατοντάδες υπερήφανοι Κρήτες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην σημερινή εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ηράκλειο
Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που δημιούργησαν οι κομματικές οργανώσεις του Σύριζα και τα λοιπά μνημονιακά απολειφάδια, οι Χρυσαυγίτες της Κρήτης έστειλαν το μήνυμα της ραγδαίας ανόδου του Κινήματος στην μεγαλόνησο.
Στις προσεχείς εκλογές η Κρήτη θα εκλέξει Χρυσαυγίτη βουλευτή και αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για τα συστημικά παπαγαλάκια του ανθελληνισμού.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σημείωσε τα εξής: "Η Χρυσή Αυγή θα απαντήσει στο ελεεινό κατεστημένο, με την ραγδαία άνοδό της στις εκλογές. Με τις διώξεις το Σύστημα κατάφερε να συσπειρώσει τη Χρυσή Αυγή και να μας κάνουν πιο δυνατούς. Η Χρυσή Αυγή χάλασε τη σούπα στους προδότες του πολιτικού κατεστημένου.
Ψευτράκος είναι και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Αλέξης Τσίπρας, που πέρασαν μαζί τα  μέτρα και το νέο, επαχθές μνημόνιο και μας οδηγούν στην καταστροφή της Ελλάδος. Το φυσικό αέριο στα νότια της Κρήτης έχει μπει στο μάτι των ξένων γιατί μπορεί να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης. Είναι έτοιμη η επόμενη κυβέρνηση να παραχωρήσει τον ορυκτό μας πλούτο διαπράττοντας εθνική προδοσία"
Φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.