Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μετατρέποντας την αποχή σε στήριξη της Χρυσής Αυγής


Μετατρέποντας την αποχή σε στήριξη της Χρυσής Αυγής
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πρόσφατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι Πύρρειος, καθώς προβλέπεται να έχει κι αυτός την τύχη των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να οδηγεί σε παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις των όσων μπορούν και πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. «Πεθαίνει» εκλογικά ένα κόμμα, «τελειώνει» πολιτικά ένας πρωθυπουργός, αλλά το σύστημα παραμένει ουσιαστικά αλώβητο, καθώς στην θέση τους τοποθετεί άλλους και η επέλαση της ξενοδουλείας και της μνημονιακής κατοχής συνεχίζεται.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να αντιδράσει σε αυτή τη συνέχιση της αντεθνικής και αντιλαϊκής κατάστασης, που εκφράζει παραστατικά την κυριαρχία της υποδούλωσης. Ένα από αυτά τα καθήκοντα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι να μπορέσουν να μετατρέψουν το ολοένα και αυξημένο ρεύμα της αποχής σε χείμαρρο αμφισβήτησης, διεκδίκησης και ανάσχεσης της μνημονιακής πολιτικής.
Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να μπολιάσουμε στο πνεύμα των συμπατριωτών μας εποικοδομητική πολιτική και κοινωνική συνείδηση, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πως είναι εκείνες οι πρακτικές συμπεριφοράς που μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό. Πολλές φορές, μια υποτιθέμενη «επαναστατική» πράξη παράγει καθεστωτικό αποτέλεσμα, με τις παρενέργειές της να οδηγούν σε καταστολή. Ενθυμούμενοι το πώς κατέληξε το ογκώδες «κίνημα» των «αγανακτισμένων» το καλοκαίρι του 2011, το οποίο αφομοιώθηκε και εξουδετερώθηκε πλήρως από την πολυπλόκαμη μηχανή της καθεστωτικής πολιτικής, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το τεράστιο «κίνημα» της αποχής των πρόσφατων εκλογών.
Στα καθήκοντά μας, ως ασυμβίβαστοι Εθνικιστές Επαναστάτες και Γνήσιοι αντικαθεστωτικοί, προστίθεται και η τιτάνια – αλλά τόσο απαραίτητη- προσπάθεια να πείσουμε τους συμπατριώτες μας ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχύει επ’ ουδενί η ρήση «όλοι το ίδιο είναι». Δεν είμαστε «το ίδιο» με αυτούς που, άμεσα ή έμμεσα, κατέστρεψαν την Χώρα και επιχειρούν να μας εξοντώσουν γατί είμαστε καθαροί και ασυμβίβαστοι.
Η μετατροπή της αμφιταλαντευόμενης πολιτικής στάσης της αποχής σε μία σταθερή, συνεπή και συνειδητοποιημένη έκφραση στήριξης των αυθεντικών και ανθεκτικών Εθνικολαϊκών Δυνάμεων αποτελεί μία πρό(σ)κληση των καιρών για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…