Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ευρώπη στο έλεος των γεωπολιτικών εφαρμογών των Σιωνιστών


Η Ευρώπη στο έλεος των γεωπολιτικών εφαρμογών των Σιωνιστών
Τους γνωρίσαμε ως κανίβαλους ισλαμιστές στην Μέση Ανατολή με το όπλο και το γιαταγάνι ανά χείρας να αιματοκυλούν πόλεις και χωριά του Ιράκ και της Συρίας. Τώρα τρέχουν να σωθούν από τα τελειωτικά χτυπήματα των Ρώσων, μεταμφιέζονται σε λαθρομετανάστες με ένα παιδί που κλαίει ανά χείρας και εισβάλλουν στην Ευρώπη.
Η γεωπολιτική των ΗΠΑ και των Σιωνιστών περιλαμβάνει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης. Αυτή η αποσταθεροποίηση δύναται να προκύψει δια μέσου των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Εάν η Ευρώπη δεν αντισταθεί σθεναρά και με πράξεις, τότε θα πρέπει να συνθηκολογήσει με τον εχθρό ως ο ηττημένος του πολέμου. Διότι περί πολέμου πρόκειται. Ο εχθρός είναι η Πέμπτη Φάλαγγα των Σιωνιστών, οι τρομοκράτες δηλαδή του Ισλαμικού Κράτους και των παραφυάδων αυτού, που εισρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην ευρωπαϊκή ήπειρο για να την αποσταθεροποιήσουν με τρομοκρατικές ενέργειες και με την φυλετική ανισορροπία που μοιραία θα προκύψει.
Η Ουάσιγκτον και οι Αμερικανοσιωνιστές βλέπουν την εισβολή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και τρίβουν τα χέρια τους. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις συγκρούσεις τους στην Ασία και Αφρική, αυτοί που είναι η κύρια και μοναδική αιτία της λαθρομετανάστευσης, καταφέρνουν με το υποπροϊόν των πολέμων τους να διχάσουν, να αποσπάσουν την προσοχή των ευρωπαϊκών λαών από άλλα σημαντικά γεγονότα και τελικά να αποσταθεροποιήσουν και να αποδυναμώσουν την Ευρώπη. Το εθνικό φρόνημα της Ευρώπης πρέπει να καταρρεύσει για να μην μπορεί στο μέλλον να αμφισβητήσει την κυριαρχία των ΗΠΑ.
Εάν κάποιοι αφελείς νομίζουν ότι συνωμοσιολογούμε τότε τους υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας Willy Wimmer αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες είπε τα εξής: «Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες ως όπλο εναντίον της Ευρώπης». Η ρήση αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με την άποψη του Σιωνιστή Μπρεζίνσκι, ο οποίος χαρακτήρισε τους τζιχαντιστές ως «American assets» (περιουσιακό στοιχείο των ΗΠΑ). Προς επίρρωση των ανωτέρω αναφέρουμε ότι αμερικανικές οργανώσεις (ΜΚΟ) με διασυνδέσεις σε μυστικές υπηρεσίες χρηματοδοτούν διακινητές λαθρομεταναστών, τους οργανώνουν και τους υποστηρίζουν προπαγανδιστικά. Η προπαγάνδα των Αμερικανοσιωνιστών έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι η Ευρώπη μπορεί να αφομοιώσει 50 εκατομμύρια Άραβες, Ασιάτες και Αφρικανούς κατάλληλα κατανεμημένους στις διάφορες χώρες, γνωρίζοντας βέβαια πολύ καλά ότι με 50 εκατ. μουσουλμάνους εποίκους η ήπειρος θα καταρρεύσει και τα κράτη θα απολέσουν την εθνική τους κυριαρχία.
Πρέπει να αντισταθούμε στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών μαζί με όλους τους Εθνικιστές της Ευρώπης. Προϋπόθεση για αυτό, για να οργανώσουμε την αντίσταση μας, είναι ο εθνικιστικός μετασχηματισμός της πλειοψηφίας του λαού. Το σύνθημα μας θα πρέπει να είναι: Ο ελληνικός λαός έχει το αναμφισβήτητο δικαίωμα η πατρίδα του να κατοικείται από Έλληνες. Οι λαθρομετανάστες έχουν βέβαια το δικαίωμα να έχουν πατρίδα, την δική τους πατρίδα και όχι την δική μας.
Γ. Λιναρδής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…