Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιον υποψήφιο αρχηγό της Νουδούλας πιέζουν οι “βαρόνοι” να αποσυρθεί και γιατί;


Ποιον υποψήφιο αρχηγό της Νουδούλας πιέζουν οι “βαρόνοι” να αποσυρθεί και γιατί;
Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί οι επίσημες προβλέψεις πολιτικών παραγόντων της νουδούλας να μιλάνε για μάχη του βαρύμαγκα Βαγγέλα με τον πορφυρογέννητο χαλβά «Τζίτζι», αλλά οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις άλλον βγάζουν αρχηγό και μάλιστα με διαφορά: τον… ξακουστό «Μπουμπούκο»!
Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ρίξει γραμμή στους οπαδούς τους να ψηφίζουν όπου βρούνε διαθέσιμη δημοσκόπηση στο διαδίκτυο τον «Μπουμπούκο», για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του, καθότι τον θεωρούν εύκολο αντίπαλο της συγκυβέρνησης. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως η τσιπροκαμμενική «γραμμή» δεν θα περιοριστεί μόνο στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, αλλά θα φτάσει μέχρι την… κάλπη! Εννοώντας, ότι χιλιάδες «μυημένοι» τσιπροκαμμενικοί σ’ ολόκληρη τη χώρα –και ειδικά στην Αθήνα, που υπάρχει ανωνυμία- θα δώσουν ένα 2ευρω και θα γίνουν μέλη της νουδούλας για μερικά λεπτά, ψηφίζοντας «Μπουμπούκο»!
Παράλληλα, υπάρχει «ρεύμα» πιτσιρικάδων στο Facebook (πιθανώς καθοδηγούμενη…), που ψηφίζουν διαδικτυακά «Μπουμπούκο» για να… σπάσουν πλάκα. Και τίποτα δεν αποκλείει, να πάνε κι αυτοί στις κάλπες να ψηφίσουν «Μπουμπούκο»!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι λοιποί υποψήφιοι έχουν θορυβηθεί κι έχουν σκυλομετανιώσει που του επέτρεψαν να κατέβει στις εκλογές, ενώ κατέθεσε εκπρόθεσμα την αίτησή του. Μάλιστα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση το 2ευρω της εγγραφής να γίνει 20ευρω, αλλά απερρίφθη αμέσως γιατί με τόσα λεφτά δεν πρόκειται να ψηφίσουν ούτε οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες.
Κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, οι «βαρόνοι» της νουδούλας (Καραμανλής, Μητσοτάκης και λοιποί) έχουν αρχίσει να πιέζουν ασφυκτικά τον «Μπουμπούκο» να αποσυρθεί πριν από τις εκλογές, επικαλούμενος το «συμφέρον της παράταξης», αλλά αυτός… ανθίσταται σθεναρά!
Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…