Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιον υποψήφιο αρχηγό της Νουδούλας πιέζουν οι “βαρόνοι” να αποσυρθεί και γιατί;


Ποιον υποψήφιο αρχηγό της Νουδούλας πιέζουν οι “βαρόνοι” να αποσυρθεί και γιατί;
Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί οι επίσημες προβλέψεις πολιτικών παραγόντων της νουδούλας να μιλάνε για μάχη του βαρύμαγκα Βαγγέλα με τον πορφυρογέννητο χαλβά «Τζίτζι», αλλά οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις άλλον βγάζουν αρχηγό και μάλιστα με διαφορά: τον… ξακουστό «Μπουμπούκο»!
Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ρίξει γραμμή στους οπαδούς τους να ψηφίζουν όπου βρούνε διαθέσιμη δημοσκόπηση στο διαδίκτυο τον «Μπουμπούκο», για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του, καθότι τον θεωρούν εύκολο αντίπαλο της συγκυβέρνησης. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως η τσιπροκαμμενική «γραμμή» δεν θα περιοριστεί μόνο στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, αλλά θα φτάσει μέχρι την… κάλπη! Εννοώντας, ότι χιλιάδες «μυημένοι» τσιπροκαμμενικοί σ’ ολόκληρη τη χώρα –και ειδικά στην Αθήνα, που υπάρχει ανωνυμία- θα δώσουν ένα 2ευρω και θα γίνουν μέλη της νουδούλας για μερικά λεπτά, ψηφίζοντας «Μπουμπούκο»!
Παράλληλα, υπάρχει «ρεύμα» πιτσιρικάδων στο Facebook (πιθανώς καθοδηγούμενη…), που ψηφίζουν διαδικτυακά «Μπουμπούκο» για να… σπάσουν πλάκα. Και τίποτα δεν αποκλείει, να πάνε κι αυτοί στις κάλπες να ψηφίσουν «Μπουμπούκο»!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι λοιποί υποψήφιοι έχουν θορυβηθεί κι έχουν σκυλομετανιώσει που του επέτρεψαν να κατέβει στις εκλογές, ενώ κατέθεσε εκπρόθεσμα την αίτησή του. Μάλιστα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση το 2ευρω της εγγραφής να γίνει 20ευρω, αλλά απερρίφθη αμέσως γιατί με τόσα λεφτά δεν πρόκειται να ψηφίσουν ούτε οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες.
Κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, οι «βαρόνοι» της νουδούλας (Καραμανλής, Μητσοτάκης και λοιποί) έχουν αρχίσει να πιέζουν ασφυκτικά τον «Μπουμπούκο» να αποσυρθεί πριν από τις εκλογές, επικαλούμενος το «συμφέρον της παράταξης», αλλά αυτός… ανθίσταται σθεναρά!
Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…