Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από τον Τζέφρυ στον Τσίπρα: Βροχή εκατομμυρίων σε «αλληλέγγυες» ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες!


Από τον Τζέφρυ στον Τσίπρα: Βροχή εκατομμυρίων σε «αλληλέγγυες» ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες!
Θυμάστε μία εποχή όταν ο στενός συνεργάτης του Τζέφρυ Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, εισέπραττει αφειδώς κρατικό χρήμα για να συντηρεί μία ΜΚΟ χωρίς σκοπό ύπαρξης και έργο; Δεν θα μπορούσε αυτή η πρακτική του κλεφτοΠΑΣΟΚ να μην αναβιώσει τώρα που βιώνουμε την δεύτερη «μετενσάρκωση» του ΠΑΣΟΚ.
Όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που δημοσιεύει σήμερα η «κυριακάτικη Δημοκρατία», οι τούρκοι δουλέμποροι και οι ελλαδίτες «αλλήλέγγυοι» είναι συνάδελφοι στην πράξη. Οι τούρκοι δουλέμποροι εισπράττουν από τους λαθρομετανάστες για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα, ενώ οι ελλαδίτες «αλληλέγγυοι» εισπράττουν από τον Έλληνα φορολογούμενο, το «κορόιδο» όπως τον αποκαλούν στις μεταξύ τους συζητήσεις, προκειμένου να του πουλάνε «αντιρατσισμό» και αλληλεγγύη.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις 24 Μαΐου του 2015 μέχρι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, έχει μοιράσει σε 10 οργανώσεις του ποσό των 4.167.000 ευρώ! Με άλλα λόγια, κάθε μήνα το κράτος δίνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ σε ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται για χρήματα που αντλούνται από εθνικούς πόρους, δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο.
Δύο από τις ΜΚΟ, που εμφανίζονται στο δημοσίευμα, τις είχαμε ξαναδει στο φυλλάδιο που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες, προκειμένου αυτοί να βρουν το νήμα της συμμορίας που εμπλέκεται στο εμπόριο ανθρώπων. Πρόκειται για τις ΜΚΟ, Arsis και Praksis. Η πρώτη, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα έχει εισπράξει από τον Μάιο 957.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη 295.000 ευρώ. Στην λίστα βρίσκονται και άλλες πολλές ΜΚΟ που εισπράττουν αφειδώς κρατικό χρήμα για την «αλληλεγγύη» τους.
Στην ερώτηση, λοιπόν, του Πρωθυπουργού σχετικά με το πόσο κοστολογείται «μία ζεστή αγκαλιά», η απάντηση είναι «περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα». Αυτά για να νομίζουν οι πάσης φύσεως «αλληλέγγυοι» ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Όταν, λοιπόν, σας πλησιάσει ένας «αλληλέγγυος» και σας μιλήσει για «ανθρωπισμό», απλά ρωτήστε τον πόσο κοστίζει ο «ανθρωπισμός» του. 
Και επίσης, αξίζει να σχολιαστεί το "γιατί" οι καναλάρχες και οι πάσης φύσεως "νταβατζήδες" συντονίζονται με την έμμισθη προσπάθεια των "αλληλέγγυων" και του κράτους που μοιράζει εκατομμύρια για την υπόθεση των λαθρομεταναστών. Οι κανάλαρχες και οι ιδιοκτήτες εφημερίδων είναι επίσης ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρήσεων, συνήθως κατασκευαστικών, οι οποίες διακαώς επιθυμούν φτηνό εργατικό δυναμικό για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, οι οποίοι θέλουν μισθό, ασφάλιση και καλές συνθήκες εργασίας. Κοινώς τα εκατομμύρια που δίδονται στις ΜΚΟ είναι "σταγόνα στον ωκεανό" εμπρός στα υπερκέρδη που θα προσφέρει σε όλους αυτούς τους "νταβατζήδες" η λαθρομετανάστευση.
Αυτός είναι και ένας λόγος που στο εσωτερικό παρατηρείται μία φαινομενικά "παράξενη" σύμπραξη. Οι καναλάρχες  καλούν τους δήθεν πολέμιούς τους στα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα, να ξημεροβραδιάζονται στα πάνελ τους. Παράλληλα οι ίδιοι καναλάρχες, με τους ίδιους κομμουνιστές καθημερινώς δίνουν αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής σε όλα τα μέτωπα. Κοινώς, η Χρυσή Αυγή τους κόβει τις "μπίζνες" τόσο στον τομέα της λαθρομετανάστευσης, όσο και στα σκάνδαλα. 
Κώστας Αλεξανδράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…