Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βαρύ πένθος για Συριζαίους και κουκουέδες: Σαν σήμερα καταρρέει η Σοβιετική Ένωση - Φωτορεπορτάζ


Βαρύ πένθος για Συριζαίους και κουκουέδες: Σαν σήμερα καταρρέει η Σοβιετική Ένωση - Φωτορεπορτάζ
Δεκαετίες ολόκληρες ένα βαθύ σκοτάδι είχε απλωθεί σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, καταπιέζοντας τους Λαούς της. Ιδιαιτέρως στην περίοδο μετά τον Β’ Μεγάλο Πόλεμο, η μισή Ευρώπη βρισκόταν κάτω από την κυριαρχία των σχιζοφρενών κομμουνιστών.
Τεχνητοί λιμοί, μαζικές εκτελέσεις, αστυνομοκρατία και τρομοκρατία είχαν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς στο βωμό της «λαοκρατίας». Μίας «λαοκρατίας» που εν τέλει υπήρξε η τρομοκρατία μίας στενής κομματικής κλίκας και των συγγενών τους έναντι ολόκληρων λαών.
Στο θέμα της εσωτερικής ελληνικής πολιτικής, όμως, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που αρνούνταν να δούν το σκότος που κάλυπτε όλες αυτές τις περιοχές της Ευρώπης, επειδή χρηματοδοτούνταν από την Σοβιετική Ένωση. Έφταναν δε μέχρι του σημείου να δικαιολογούν την σταλινική γενοκτονία των Ποντίων, επειδή δήθεν ήταν «αντιδραστικά» στοιχεία.
Αυτών οι πολιτικοί και ιδεολογικοί επίγονοι συνεχίζουν να βρίσκονται σήμερα στον Σύριζα και στο ΚΚΕ. Οι μιαρές αυτές ιδέες που απέρρεαν από την οικονομική εξάρτηση των κομμάτων τους από την «Μητέρα των Εργατών», συνεχίζουν και υπάρχουν και σήμερα. Εκφράζονται μάλιστα και δημοσίως από τον υπουργό παιδείας της «πρώτης φοράς Αριστερά». Αντιστοίχως η υπεράσπιση εγκληματικών ομάδων της αριστεράς από τους ίδιους φορείς αποδεικνύει ότι ο ομφάλιος λώρος μεταξύ κοινοβουλευτικής αριστεράς και ένοπλων κατσαπλιάδων παραμένει αδιάσπαστος, παρότι ο Στάλιν έχει προ πολλού ψοφήσει.
Σαν σήμερα, λοιπόν, βαρύ πένθος καλύπτει την Κουμουνδούρου και τον Περισσό, το ΚΚΕ και τον Σύριζα. Παράλληλα μεγάλη χαρά κατακλύζει αυτούς που ζήσαν το όραμα αυτών των δύο κομμάτων. Σαν σήμερα στην τελευταία του συνεδρίαση, το Ανώτατο Σοβιέτ (σοβιετικό κοινοβούλιο) υιοθετεί ψήφισμα, που ορίζει το τέλος της ΕΣΣΔ.
Ο κομμουνισμός, πλέον, περιορίζεται μόνο στο μνημονιακό προτεκτοράτο της Ελλάδος, που συνεχίζουν και υπάρχουν τα απολιθώματα του Στάλιν, του Λένιν, του Μάο, του Πολ Πότ και άλλων σφαγέων. Το μέλλον, όμως, δείχνει ότι στην Ελλάδα δεν ευδοκιμούν τα παράσιτα και έτσι μετά το τέλος της διακυβέρνησης Τσίπρα θα ψοφήσει και εν Ελλάδι κομμουνισμός, προς τέρψιν της Πατρίδας μας και του Λαού της. 
Κώστας Αλεξανδράκης
Μνημείο που βρίσκεται στην πλατεία Lubyanka στη Μόσχα απέναντι από τα γραφεία της KGB, αφιερωμένο σε αυτούς που εκτελέστηκαν από το σοβιετικό καθεστώς μόνο στη Μόσχα και μόνο στην πενταετία 1921 - 1926. 
Πέτρα από το στρατόπεδο συγκεντρώσεως - εξοντώσεως (Gulag) των νησιών Solovetsky που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη
Μνημείο αφιερωμένο στη Σφαγή του Κατύν από τους σοβιετικούς
Μνημείο αφιερωμένο στα εκατομμύρια θύματα του τεχνητού λιμού στην Ουκρανία από τον Στάλιν
Επίσκεψη Σοβιετικής Αποστολής στην Άγκυρα προκειμένου να δωθούν όπλα στους τούρκους για να κάνουν τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία των Ποντίων
Δημοσίευμα του Ριζοσπάστη στις 12 Ιουλίου του 1935!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…