Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το δρομολόγιο των λαθρομεταναστών που ξεκινούν από την Κεντρική Ασία για να κατακλύσουν την Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το δρομολόγιο των λαθρομεταναστών που ξεκινούν από την Κεντρική Ασία για να κατακλύσουν την Ελλάδα
Τοποθεσία: Κανταχάρ / Επαρχία Χελμάντ - Αφγανιστάν, Απρίλιος 2015
Για όσους δε γνωρίζουν είναι ένα από τα προπύργια των Ταλιμπάν πολύ κοντά στην πόλη Μπουλντάκ στα σύνορα με το Πακιστάν. Ομάδες πληθυσμού ετοιμάζονται για μαζική έξοδο. Κεντρικό θέμα συζήτησης για τους αφγανούς: πώς θα μπορέσουν να βολευτούν στην Ελλάδα, τώρα που όλα είναι ΟΚ (όπως λένε).
Η διαδρομή που ακολουθούν είναι: Οδικώς έξοδος από Αφγανιστάν και είσοδος στο Ιράν, μέσω της πόλης Χεράτ (της παγκόσμιας πρωτεύουσας της ηρωίνης). Από εκεί φτάνουν στο Ιράκ (βόρειο, όπου δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ) και μετά όλοι ξέρουμε τι ακολουθεί. Οι στρατολογημένοι (εκείνοι δηλαδή που έχουν πληρωμένα έξοδα μετακίνησης για την οικογένεια τους) μένουν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης του DAESH με προοπτική να επανενωθούν με τις οικογένειες τους μελλοντικά. Θα λειτουργούν ως πυρήνες εν υπνώσει.
Επίσης σε σύνολο 1000 θεωρητικά Αφγανών, περισσότεροι από 900 είναι Πακιστανοί εξτρεμιστές. Κι αυτό γιατί το Πακιστάν έχει συμφωνία επαναπροώθησης απελαθέντων, ενώ το Αφγανιστάν όχι.
Άρα όσοι έχουν βαφτιστεί Αφγανοί, μένουν Ευρώπη αναγκαστικά. Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας του Αφγανιστάν δεν δίνει άδειες προσγείωσης σε αεροσκάφη που μεταφέρουν άτομα προς απέλαση. Ο κίνδυνος λοιπόν έρχεται από το Πακιστάν...
Δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον που δεν ξέρει την περιοχή να ξεχωρίσει έναν αφγανό από έναν πακιστανό. Μιλάνε και οι δυο σχεδόν την ίδια γλώσσα και χρειάζονται εξειδικευμένες ερωτήσεις για να ξεχωρίσουν.
Αυτή την εποχή η εικόνα της Ελλάδας είναι το ξέφραγο αμπέλι. Οι τούρκοι τους μεταφέρουν από το βόρειο Ιράκ στα παράλια του Αιγαίου ακόμα και με στρατιωτικά λεωφορεία. Τους διευκολύνουν όσο δε φαντάζεται κανείς.
Πρέπει όμως να σημειωθεί το εξής: Αυτοί είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου με όραμα να φτάσουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η κατάσταση σήμερα δεν κρίνεται ακόμα μη αναστρέψιμη, αρκεί να ληφθούν ΣΟΒΑΡΑ μέτρα καταστολής (όχι ήπια) των λαθρομεταναστών.
Ειδικός Συνεργάτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…