Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θράσος δίχως όρια! Οι νεοδημοκράτες διαμαρτύρονται, επειδή η κυβέρνηση δεν απαντά στις ερωτήσεις τους...

Οι τόσο πολύ θιγμένοι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι “αγανακτούν” επειδή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους αγνοεί και δεν απαντά στις ερωτήσεις τους θα έπρεπε να γνωρίζουν την διαχρονική ισχύ δύο φράσεων: “ρόδα είναι και γυρίζει” και “όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα”.
Ας γίνουμε, όμως, πιο συγκεκριμένοι, καθώς υποβάθμιση του Κοινοβουλίου από την κυβέρνηση κατήγγειλαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, 36 βουλευτές της ΝΔ, σε συνέχεια ανάλογης επιστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 14 Ιουνίου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, αφορμή για την επιστολή αποτέλεσε η “άρνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να απαντήσει σε ερώτηση για τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών”. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε συζητηθεί στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στις 16 Ιουνίου 2016.
Εδώ αρχίζουν τα... ωραία, καθώς μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ δηλώνουν “έντονο προβληματισμό για τα παρατηρούμενα φαινόμενα αυθαιρεσίας και προσβολής των κοινοβουλευτικών διαδικασιών κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου εκ μέρους μελών της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου”.
Οι τόσο “ευαίσθητοι” νεοδημοκράτες ξέχασαν ότι την ίδια ακριβώς στάση ακολουθούσε απέναντι στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Νίκος Δένδιας, όταν αυτός ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Σαμαρά; Μάλιστα, αυτή η απαράδεκτη στάση του Δένδια προκάλεσε και τα συγχαρητήρια(!) του... Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος επαίνεσε τον Δένδια για την συγκεκριμένη αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική του στάση!
Τώρα οι “κλαίγοντες” νεοδημοκράτες “λούζονται” από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτά ακριβώς που οι ίδιοι ως κυβέρνηση έκαναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επομένως ας μην παραπονούνται, γιατί ως γνωστόν “όλα δανεικά είναι στην ζωή”.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…