Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγαπητέ Αλέξη...


►Η μαύρη ιστορία αυτής της παράταξης επιβάλει να σκάσει η βόμβα στα δικά της χέρια και όχι στα χέρια των ηλιθίων της… αριστεράς και της προόδου.
Μα μιλώ φυσικά για την ψευτοδεξιά του ψευτοεθνάρχη.
►Γι’ αυτό Αλέξη Τσίπρα, κάνε δώρο στους Έλληνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
►Αγαπητέ Αλέξη, δεν μου είσαι καθόλου αγαπητός αλλά καταλαβαίνω πως βρίσκεσαι στο σημείο που δεν ξέρεις τι να κάνεις, οπότε σου γράφω εγώ τα αυτονόητα γιατί είσαι σε απόγνωση.
►Αλέξη, κάτι πρέπει να κάνεις. Καταλαβαίνω πως σου είναι δύσκολο αλλά πρέπει· δεν βγαίνει τετραετία με το να τσεκάρεις χαλιά στο Ιράν.
►Αλέξη, η παρουσία σου στην πρωθυπουργία του προτεκτοράτου μου θυμίζει κάτι θηλυκά που τις νοικιάζουν κίναιδοι καλλιτέχνες, για να το παίζουν συνοδοί τους.
►Ακόμα, μου θυμίζεις κάτι τύπους που πάνε κάθε βράδυ το θηλυκό στο σπίτι αλλά δεν την… φιστικώνουν ποτέ.
►Αυτούς τους λένε «καληνυχτάκηδες» Αλέξη.
►Αλέξη, είσαι ο καληνυχτάκιας της ψευτοδημοκρατίας. Μάλλον, ο καληνυχτάκιας του προτεκτοράτου.
►Δηλαδή, σου λέω με τρόπο πως είσαι γλάστρα.
►Τώρα δεν ξέρεις πώς να αποδράσεις από την πρωθυπουργία αλλά, παράλληλα, να παραμείνεις στην πολιτική. Αλέξη, μην διστάζεις, γιατί ο χρόνος που περνάει είναι εναντίον σου.
►Οι «δημοκράτες» νεοέλληνες είναι κατά μεγάλο ποσοστό χαμηλού διανοητικού επιπέδου και ραγιάδες αλλά, μοιραία, σε κάποιον θα ξεσπάσουν.
Αυτό είναι νόμος στη ζωή. Ακόμα και για τους ραγιάδες.
►Δεν θέλεις να είσαι εσύ αυτός ο κάποιος.
►Κι εδώ που τα λέμε, δεν σου αξίζει κιόλας. Είσαι ένας ακόμα πολιτικός απατεώνας αλλά δεν είσαι κι ο χειρότερος όταν έχουμε δει Σημίτηδες Παπανδρέηδες Σαμαράδες και Καραμανλήδες.
►Ένας καημένος είσαι που του ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη ζωή, χωρίς κανένα κόπο και σκέφτηκε «γιατί να μην γίνω και πρωθυπουργός;». Είσαι τυπικό δείγμα νεοέλληνα.
►Αλλά τα ζώα οι αρκουδέηδες όπως έλεγε και ο πρόεδρας Λεβέντης, που ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ 40 χρόνια, σε εσένα θα ξεσπάσουν, Αλέξη.
►Αλέξη, δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι αλλά εγώ μπορώ να σε συγχωρήσω.
►Θα σε συγχωρήσω, αν κάνεις πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
►Μεταξύ μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να είναι πρωθυπουργός των «δημοκρατών» ραγιάδων.
►Εσύ, Αλέξη, ήσουν ένα ατύχημα. Λίγο η χρεοκοπία, λίγο η ελπίδα, λίγο η απελπισία, λίγο που ο Δίας ήταν στον δεύτερο οίκο κι έγινες εσύ πρωθυπουργός.
►Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
►Στα χέρια του Κυριάκου πρέπει να σκάσει η βόμβα.
►Ο Κυριάκος πρέπει να βρεθεί με τον μουτζούρη στα χέρια.
►Έξι χρόνια, το μπαμ περνάει από τον έναν πρωθυπουργό στον άλλον.
►Κάνε το μπαμ πάσα στον Κυριάκο, να γελάσουμε και λίγο.
►Θέλω να δω την φάτσα του Κυριάκου αλλά και του πατέρα του (διότι θα ΖΕΙ), όταν αντιληφθεί τι του έχει συμβεί.
►Άντε Αλέξη, μην το καθυστερείς. Άκου με κι εμένα.
►Η Ν.Δ έχει το αποκλειστικό ιστορικό δικαίωμα να αποτελειώσει την Ελλάδα που ξέραμε…

Σταύρος Καρεφυλλάκης
(από την στήλη Σκόρπιες Σκέψεις στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΒΕΛΙΕ...

Του "τέλους" δεν ήθελα να 'ναι "προσφώνηση", τούτο το κείμενο. Μας πώς να μπορέσεις να κρύψεις το νότισμα, που υγραίνει τα μάτια αθέλητα, όταν το ανερμήνευτο "είναι" της αληθινής έκφρασης "καπακιάζει" τα περιττά και τα ...έχοντα "στόχους", "σκοπούς" και "ωφέλη", ...σκευάσματα λόγου ;  Κι' είναι αληθινή η προσμονή, όλα τούτα ν' ακυρωθούν απ' την εξέλιξη, κι' ας μοιάζει ο γράφων ηλίθιος, σαν κι' εκείνον που πρόκαμε να "προβλέψει", εκείνο που τελικά έμεινε έρμαιο, ως γεγονός κι' "αποτέλεσμα", κι' αποδείχτηκε "ψεύτης".  Το 'χω ξαναγραμμένο σε τούτο το "βήμα", πως είναι ο θάνατος που επικυρώνει τη μεγαλοσύνη του βίου ή ακυρώνει ό,τι πρωτύτερα φάνταζε μεγαλειώδες, στομφώδες κι' εν τέλει δεν ήταν παρά λόγου ανάξιο και "μικρό".  Μα ο συνειδητός δρόμος για τον βέβαιο θάνατο, ο δρόμος που εξαγνίζει, είναι ό,τι ξεμακραίνει τον άνθρωπο από…

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…