Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλήθεια, είναι νόμιμη η οπλοκατοχή των ΚΚέδων;

Αλήθεια, είναι νόμιμη η οπλοκατοχή των ΚΚέδων;
Εχθές, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του «Μουσείου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα Ηλείας, είχαμε κι έναν σύντομο διάλογο των δύο αρχηγών των κομμουνιστικών κομμάτων (Τσίπρα και Κουτσούμπα), όπου μάθαμε και για το δώρο που έκανε ο δεύτερος στο «Μουσείο».
Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε κάποιο χρηματικό ποσό – οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού δεν κάνουν ποτέ τέτοια… λάθη, για τα οποία θα… σκυλομετανιώσουν αργότερα.
Ο Κουτσούμπας πρόσφερε τα γάντια του Μπελογιάννη, τη θήκη του όπλου του, αλλά και το ίδιο το όπλο του, ένα πιστόλι Walther του 1938, «που το είχε ως πολιτικός επίτροπος» του κομιτατζήδικου ΔΣΕ, όπως διευκρίνισε ο Κουτσούμπας.
Προφανώς, το όπλο αυτό (το οποίο πιθανότατα έχει «φάει» πάμπολλους αγνούς Έλληνες πατριώτες…), ήταν στην κατοχή του… τιμημένου, στα υπόγεια του Περισσού.
Αλήθεια, από πότε επιτρέπεται η οπλοκατοχή στους κουκουέδες; Και πόσα άλλα όπλα κρύβουν στις αποθήκες τους, ως «κειμήλια»;
Με αποτροπιασμό και ειρωνικό μειδίαμα παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση που διαρκώς λειτουργεί ως το κύριο όργανο προπαγάνδας της ψευδό κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ την εξής σκηνή, η οποία και μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα ο γ.γ. του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, άνοιξε ένα βαλιτσάκι και έβγαλε ένα ζευγάρι γάντια μια θήκη πυροβόλου όπλου και άκουσον - άκουσον ένα καλογυαλισμένο και άριστα συντηρημένο  πυροβόλο όπλο τύπου WALTHER. Χαμογελαστός και περήφανος για το «κειμήλιο» που παρέδωσε δήθεν για την ιστορική επιμόρφωση των Ελλήνων πολιτών,  τα τοποθέτησε σε προθήκη του μουσείου και σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πηγές και επιβεβαίωση από την Προεδρία του Ελληνικού Κοινοβουλίου το αφαίρεσε ώστε να επιστραφεί στον Περισσό, διότι τα μέτρα ασφαλείας του μουσείου είναι ανεπαρκή και θα υπήρχε το ρίσκο κλοπής του «κειμηλίου».
Εμείς ερωτούμε: Έχει άδεια ο γ.γ. του ΚΚΕ να κουβαλάει πυροβόλα όπλα ανά την Ελλάδα; Έστω και αν αυτό το όπλο θεωρείται ιστορικό κειμήλιο εξαιτίας της επικρατούσας αριστερής  ιδεολογικής τρομοκρατίας, είναι υποχρεωμένος να διαθέτει την απαραίτητη άδεια που εκδίδουν, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Ο Alexis εντυπωσιασμένος τον ρώτησε σχετικά με την ιστορία του όπλου. Ο Κουτσούμπας παραδέχθηκε  κατά δήλωση ότι το εν λόγω όπλο ανήκε στον εντολέα της σφαγής του Μελιγαλά όπου θυσιάστηκαν χιλιάδες άνθρωποι στο βωμό του μίσους των κομμουνιστών προδοτών. Κατά τ’ άλλα ο Μπελογιάννης έμεινε στην Ιστορία ως ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω όπλο είναι γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Προκύπτει εδώ μια σημειολογική ειρωνεία. Κομμουνιστής εντεταλμένος του σοβιετικού καθεστώτος, χρησιμοποιούσε όπλο γερμανικής κατασκευής.
Μεταξύ άλλων είπε ότι το Walther το έκρυβαν επί δεκαετίες «αγωνιστές» του ΚΚΕ όπως και άλλα παράνομα υλικά και έγγραφα (από τα οποία σαφώς και θα αποδεικνύεται) η αντεθνική δράση των υπαλλήλων του σταλινικού καθεστώτος.
Πέρα των ανωτέρω, πρέπει να τονίσουμε ότι συναγωνιστές και συναγωνίστριες διώκονται και φυλακίζονται για νεροπίστολα και όπλα paintball. Με τέτοιου είδους ανύπαρκτα στοιχεία προσπαθεί σύσσωμο το συστημικό συνταγματικό τόξο να στηρίξει τις ανύπαρκτες κατηγορίες ώστε να σταματήσει  το Εθνικιστικό Κύμα που έρχεται να σαρώσει όλο το σαθρό οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Φ.Μ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…