Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για την φυλλάδα των συντακτών η βία είναι απαράδεκτη, μόνο όταν στρέφεται κατά του Τσίπρα...

Για την φυλλάδα των συντακτών η βία είναι απαράδεκτη, μόνο όταν στρέφεται κατά του Τσίπρα...
Η φυλλάδα των Συντακτών, στην συνεχή προσπάθειά της να φανεί ότι αποτελεί την ανεπίσημη έντυπη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζει να εκτίθεται και να εξευτελίζεται.
Το νέο δείγμα αυτοεξευτελισμού φαίνεται σε δημοσίευμά της, με το οποίο διαμαρτύρεται για «πρόσκληση σε βία» κατά του Τσίπρα. Υπό τον προαναφερθέντα τίτλο, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής: «Το είχαν αποφύγει, αλλά πλέον ξεπέρασαν τα όρια και της σάτιρας και της δημοκρατίας οι “ελληνοφρενείς” Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης. Στη ραδιοφωνική εκπομπή τους (REAL FM) προέτρεψαν σε βίαιη υποδοχή του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του Μουσείου Νίκος Μπελογιάννης στην Αμαλιάδα, τη Δευτέρα. “Πολύ κομψοί έχουμε γίνει”, είπαν συγκεκριμένα, “ας πούμε λοιπόν πως οι ψιλοβίαιες ενέργειες δεν βγάζουν κάπου, αλλά οι χοντροβίαιες κάπου μπορεί να βγάλουν”. “Είναι τέτοια η βία του νυν πρωθυπουργού να πάει να μιλήσει για τον Μπελογιάννη – το θεωρώ ύψιστη βία -  που θέλει μια διαφορετική απάντηση, όχι μόνο λεκτική”, είπε ο Θύμιος Καλαμούκης. Είκοσι χρόνια που κανείς δεν έκανε τίποτα με τα αρχεία του “ανθρώπου με το γαρύφαλλο”, κανείς δεν έλεγε τίποτα. Τώρα που το έργο ολοκληρώθηκε, όχι μόνο μιλάμε, τα σπάμε κιόλας! Κάλεσμα σε βία (“όχι λεκτική, μα με φαντασία”, είπαν) μέσα από πανελλήνια συχνότητα. Θα συμφωνήσει άραγε μαζί τους και ο Ν. Χατζηνικολάου (διευθυντής του Real FM) στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1;».
Ώστε έτσι, λοιπόν. Όταν κάποιοι, έστω και με χιουμοριστική διάθεση, καλούν σε βίαιη αντιμετώπιση του πρωθυπουργού τότε έχουμε «κάλεσμα σε βία μέσα από πανελλήνια συχνότητα». Όταν, όμως, η βρωμοφυλλάδα αυτή προαναγγέλλει τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των διαφόρων παρακρατικών καθαρμάτων σε βάρος των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σ΄αυτή την περίπτωση δεν έχουμε κάλεσμα σε βία μέσα από μια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας; Εκτός, βεβαίως και αν η βία έχει αρνητικό πρόσημο μόνο όταν στρέφεται κατά των αριστερών γενικώς (ακόμη κι όταν οι θύτες είναι κι αυτοί αριστεροί).
Συνεχίστε να εξευτελίζεστε εκεί στην φυλλάδα των Συντακτών και να φέρεστε ως το «αποσμητικό» στην μπόχα της κυβερνητικής βρωμιάς. Γι αυτό, άλλωστε, η κυκλοφορία σας μειώνεται ολοένα και περισσότερο, με την ευχή όσο το δυνατόν συντομότερα το έντυπο έκτρωμά σας να βάλει λουκέτο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Χρυσή Αυγή στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή 31 Ιουλίου, Στρατόπεδο 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, Μάλεμε Χανίων.Ο Ελληνισμός τιμά τους Ήρωες της Α’ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα στην Κύπρο το 1974. Από αυτό το τιμημένο Στρατόπεδο ξεκίνησαν οι 300 ηρωικοί Καταδρομείς, που με Διοικητή τον Γεώργιο Παπαμελετίου έγραψαν νέες σελίδες δόξας και πολεμικών κατορθωμάτων στην Ελληνική Ιστορία. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Διοικητή της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών: Η Πολεμική Σημαία της Α’ Μοίρας Καταδρομών: Οι Αλεξιπτωτιστές του Αγήματος Απόδοσης Τιμών: Έφεδροι Καταδρομείς τραγουδούν το ριζίτικο: Ριπές στον αέρα συνοδεύουν το προσκλητήριο νεκρών:

ΑΚΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ ΛΩΛΗ...

Ώστε, είναι "οι άλλοι" που γύρω σου έστησαν τείχη, "συνάδελφε" υπαστυνόμε , που ευκαιρία βρήκες, απ' τον Καβάφη ν' απαγγείλεις, ό,τι σε ...βόλεψε. "Οι άλλοι", λοιπόν. Αυτός ο "βραχνάς", που, ενίοτε,  λειτουργεί σαν άλλοθι, για όσα οι ίδιοι εκλαμβάνουμε σα στάση ανερμήνευτη των υπολοίπων που ζούμε ανάμεσά τους. Μόνο που αυτοί "οι άλλοι", στη δική σου ...περίπτωση, γεννήθηκαν από την ίδια φυσική διεργασία που κι' ο ίδιος γεννήθηκες : είναι όταν το σπερματοζωάριο συναντά το ωάριο και γεννά τη ζωή. Το ..."πίσω σύντροφοι, πέσαμε σε σκατά", που εν εκ των σπερματοζωαρίων ανακράζει ενίοτε, δεν έχει να κάμει με κείνη τη λειτουργία της φύσης, "συνάδελφε" υπαστυνόμε, που ανασύρει εκ του "μη όντος" το "ον". Πώς να το κάμωμε ; Πολλοί θα θέλανε να ...χτυπούνε τα δάχτυλα και να ...φυτρώνει ψωμί, αλλά μέχρι να "βγει" το ψωμί, χρειάζεται σπορά και θέρισμα κι' άλεσμα και ζύμωμα και ψήσιμο…

Ανακοίνωση Τ.Ο Χανίων Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια ακροαριστερών με την αστυνομία

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο. Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας 200 άτομα μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας. Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι 200 εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μ…